Дмитро Белянський очолив інформаційне мовлення каналу «Україна»

Дмитро Белянський очолив інформаційне мовлення каналу «Україна»

26 Березня 2014
8141
26 Березня 2014
21:11

Дмитро Белянський очолив інформаційне мовлення каналу «Україна»

8141
Дмитро Белянський очолив інформаційне мовлення каналу «Україна»
Дмитро Белянський очолив інформаційне мовлення каналу «Україна»

Із сьогоднішнього дня, 26 березня, Дмитро Белянський призначений на посаду директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна». До цього протягом двох років він працював заступником директора цього департаменту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Посада директора департаменту інформаційного мовлення залишалася вакантною після уходу Ігоря Золотаревського на початку лютого.

 

Дмитро Белянський народився в Донецьку. Навчався на філологічному факультеті Донецького національного університету. Кар'єру в журналістиці почав понад 15 років тому. Працював на телеканалах ICTV та СТБ, був заступником головного редактора громадсько-політичного тижневика «Профиль-Украина» (2010-2011), очолював аналітичну службу новин телеканалу «Інтер» (2009-2010). До команди холдингу «Медіа Група Україна» приєднався у 2011 році на посаді директора з розвитку мультимедіа видавничого холдингу «Сьогодні Мультимедіа». З 2012 року працював заступником директора департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна».

 

З 2000 року він також брав участь у низці виборчих кампаній у Росії та Україні. На виборах 2004 року був прес-секретарем Дмитра Корчинського і його довіреною особою. Пізніше керував прес-департаментом блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція». Відомий скандалом зі створенням віртуальної партії (Національна партія праці України) і її віртуальної прес-служби у 2005 році.

 

«Дмитро працює в нашій команді вже два роки. За цей час він зарекомендував себе як досвідчений фахівець та справжній професіонал своєї справи. Його внесок у роботу нашого ньюзруму значний. Ми з упевненістю доручаємо йому управління департаментом інформаційного мовлення та бажаємо подальших професійних успіхів», - прокоментувала нове призначення Марина Миргородська, директор телеканалу «Україна».

 

Департамент виробляє інформаційні та інформаційно-аналітичні програми «События», «События дня», «События недели». Останнім часом канал «Україна» розширив своє інформаційне мовлення: було збільшено до 45 хвилин хронометраж випусків «Событий» о 19:00, з'явилися нові денні випуски програми о 15:00. Також телеканал «Україна» готує спецпроекти, присвячені найактуальнішим подіям. Наприклад, 16 березня о 19:00 вийшов спеціальний інформаційний проект «События недели. Марафон» зі збільшеним хронометражем - 270 хвилин.

 

«У складний для країни період "События" зберегли довіру всіх жителів України, незалежно від регіону проживання та політичних уподобань. Ми продовжуємо служити всьому українському суспільству, зберігаючи повагу загальнонаціональної аудиторії та діючи в інтересах кожного нашого глядача», - заявив Дмитро Белянський.

 

Нагадаємо, наприкінці січня з каналу «Україна» звільнилася заступник директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Дарина Огір.

 

На початку лютого свою посаду залишив директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» Ігор Золотаревський. Натомість до команди департаменту інформаційного мовлення приєдналися екс-керівник новин «Інтера» Лариса Горська і низка журналістів «Інтера» та ICTV. За інформацією прес-служби каналу, після уходу пана Золотаревського оперативне керівництво департаментом інформаційного мовлення взяла на себе директор телеканалу Марина Миргородська.

 

На початку березня з каналу «Україна» звільнився заступник директора департаменту інформаційного мовлення Вадим Мекертичев.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду