На ICTV стартує проект Костянтина Стогнія «Україна кримінальна»

На ICTV стартує проект Костянтина Стогнія «Україна кримінальна»

26 Березня 2014
6115
26 Березня 2014
14:23

На ICTV стартує проект Костянтина Стогнія «Україна кримінальна»

6115
На ICTV стартує проект Костянтина Стогнія «Україна кримінальна»
На ICTV стартує проект Костянтина Стогнія «Україна кримінальна»

2 квітня на каналі ICTV  стартує авторська програма «Україна кримінальна» Костянтина Стогнія, який є автором книжки з такою ж назвою. Новий проект стане телевізійною версією описаних у книзі найбільш резонансних кримінальних справ 90-х років. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Прем'єра проекту вийде в ефір о 22.00.

 

За словами автора і ведучого проекту Костянтина Стогнія, багато резонансних історій із часом обростають чутками, реальні факти все важче відрізнити від фантастичних домислів. Тому команда проекту буде розслідувати ці події всіма доступними способами. Будуть використані унікальні архівні і ексклюзивні матеріали ICTV, архіви СБУ, а також інтерв'ю з безпосередніми учасниками подій.

 

Перший випуск проекту нагадає жахливу історію, яка сталася у Новій Каховці, де один із мешканців убивав у своєму підвалі молодих дівчат. Навколо цього злочину було безліч чуток - від убивств на ритуальному ґрунті до позаземного експерименту. Окремий випуск проекту буде присвячений маніяку Анатолію Онопрієнку. Саме журналісти ICTV узяли в нього останнє інтерв'ю буквально за тиждень до смерті злочинця. Ці унікальні кадри також будуть показані глядачам.

 

«Ми не акцентуємо увагу на вбивствах чи інших злочинах. Ми говоримо про те, чому вони відбулися, чи можна було їх уникнути. У проекті ми розкриємо кримінальні таємниці, які свого часу не афішувались. Будемо інформувати про ті речі, які не повинні повторюватись. Але знати їх необхідно, щоб не допустити повторення в майбутньому. Треба про них пам'ятати, щоб із найменшими втратами виходити з різних ситуацій і в наш час», - сказав Костянтин Стогній.

 

Нагадаємо, напочатку року телеведучий, автор програми «Надзвичайні новини» на каналі ICTV Костянтин Стогній заявив, що отримує дзвінки із погрозами через сюжет про ДТП на Дніпропетровщині, який вийшов у підскумковому випуску «Надзвичайних новин» 18 січня. У ньому йшлося про інцидент зі смертельним наслідком, що стався 18 жовтні 2009 року. Загинула 22-річна фігуристка Радміла Тігієва, а її друг-спортсмен внаслідок наїзду авто став інвалідом. Винуватиця ДТП Катерина Алексєєва була знайомою загиблих і разом з ними брала участь у застіллі у сільській місцевості. За словами очевидців, вона у нетверезому стані серед ночі сіла за кермо і збила двох людей. Як повідомив журналіст, суд відпустив винуватицю, і команда телеканалу, готуючи сюжет, наполягала на перегляді справи.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал  ICTV оголосив кастинг учасників для зйомок екстремального реаліті-шоу «Кріт», ведучим якого стане Костянтин Стогній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду