Другий сезон «Четвертої вежі»  на ICTV почне виходити 1 квітня

Другий сезон «Четвертої вежі» на ICTV почне виходити 1 квітня

24 Березня 2014
4451
24 Березня 2014
15:32

Другий сезон «Четвертої вежі» на ICTV почне виходити 1 квітня

4451
Другий сезон «Четвертої вежі»  на ICTV почне виходити 1 квітня
Другий сезон «Четвертої вежі»  на ICTV почне виходити 1 квітня

Другий сезон соціального проекту  «Четверта вежа» на телеканалі  ICTV стартує 1 квітня. Про це повідомляє прес-служба каналу.  

 

Програма «Четверта вежа»  виходитиме щовівторка о 22.00. Програму продовжить вести  Олександр Пабат.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, команда «Четвертої вежі» вже підготувала до ефіру низку розслідувань, в основі кожної - людська трагедія та бездіяльність чиновників та правоохоронних органів.

 

Виконавчий продюсер проекту Олександр Ільїних розповів, що зйомка проекту ускладнювалась відсутністю влади на місцях під час подій на Євромайдані.

 

«Ми почали зйомки у складний період. У країні йшла революція. Влада на місцях змінювалася чи не щотижня, чиновники «пачками» йшли на лікарняні чи просто відсиджувалися по домам. А один із суддів так злякався камер, що сховався від нас, вибачте, в туалеті. Але ми все одно отримали відповідь на  своє запитання, - сказав пан Ільїних.

 

Також на ICTV  повідомили, що під час розслідування  діяльності секти на Львівщині, так званого «Чорного братства», на журналіста «Четвертої вежі» Станіслава Мельничука кілька разів нападали її адепти. «У них абсолютно скляні очі! Вони сприймають  слова лише своїх лідерів, всі  інші для них - вороги. І з цими ворогами сектанти борються геть не молитвами, а кастетами й кулаками! Це, певно, було одне з найскладніших розслідувань. Але батькам молодих людей, яких заманили в секту й зомбували, вже просто ні до кого було звертатися», - розповідає репортер.

 

В ефірі другого сезону «Четверта вежа» представить історії про лікарські помилки, кредитне шахрайство, «перевертнів у погонах» та інші випадки соціальної несправедливості.

 

Нагадаємо, раніше ICTV анонсував, що другий сезон «Четвертої вежі» вийде в ефір наприкінці зими.

 

Як писала «Телекртика», перший сезон «Четвертої вежі» стартував на ICTV 9 вересня. Програма створена за оригінальним форматом каналу ICTV. Виробництво проекту здійснює відділ публіцистичних програм каналу, який очолює Оксана Соколова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду