«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»

«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»

20 Березня 2014
6911
20 Березня 2014
12:47

«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»

6911
«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»
«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»

Телеканал «1+1» переносить прем'єру розважального шоу «Зіграй у ящик» виробництва «Студії Квартал 95» і «Гауді Студіо», заплановану на 23 березня, на невизначений строк. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

«У зв'язку з труднощами постпродакшну, студії "Квартал 95" і телеканалу "1+1" знадобиться більше часу для підготовки ефірної версії, ніж передбачалося раніше», - пояснюють на каналі.

 

Замість прем'єри «Зіграй у ящик» «1+1» покаже 4-серійний серіал «Знайти чоловіка у великому місті», початок першої серії - о 15:30.

 

Точну дату прем'єри шоу канал обіцяє повідомити згодом.

 

Нагадаємо, «Зіграй у ящик» - це гра за участю зірок і звичайних людей, які змагатимуться між собою у чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець. Зірки, представники чотирьох категорій, ховаються в кольорових ящиках. Гравець спершу відкриває ящик категорії, в якій він сам почуває себе сильним, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Переможця кожного раунду гри обирає журі. Завдання гравця - виграти в максимальній кількості категорій і заробити якомога більше грошей. Ведучим нового шоу став Юрій Горбунов, членами журі - Ксенія Собчак та Євген Кошовий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду