На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик

На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик

20 Березня 2014
9449
20 Березня 2014
13:03

На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик

9449
Директор радіомережі «FM Галичина» поспілкувалася на тему: «Особливості роботи ньюзруму регіональної радіостанції в період масових заворушень»
На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик
На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик

20 березня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю директора єдиної регіональної радіомережі на Західній Україні «FM Галичина» Олександрою Гнатик на тему: «Особливості роботи ньюзруму регіональної радіостанції в період масових заворушень».

 

До обговорення пропонувалися питання: як ефективно вибудувати роботу журналістів в нестандартних ситуаціях; розбудова радіомережі «FM Галичина»; чи достатньо в Україні вітчизняних виконавців та музики для заповнення ефіру радіостанції національним продуктом та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Довідка:

 

Радіомережа «FM Галичина» за останні півтора роки увійшла до топ-п'ятірки радіостанцій у західних областях та, зокрема, у Львові, конкуруючи із всеукраїнськими мережами. В ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Співвідношення української/іншомовної музики становить 70/30.

 

«FM Галичина» була в числі радіостанцій, які активно висвітлювали події Євромайдану, перебудували процес виробництва новин на час активного протистояння, змінювали плей-листи, проводили акції тощо.

 

Біографічна довідка:

 

Олександра Гнатик народилася у м. Львові. Закінчила Львівський національний університет ім. І. Франка.

 

У 2010 році розпочала свою діяльність в одному із підрозділів медіахолдингу, редакції «Львівської газети», на посаді - комерційного директора.  Через рік стала комерційним директором радіо «FM Галичина».

 

У 2012 році стала директором радіо «FM Галичина».

 

Навчається у Міжнародній бізнес-академії при Клубі ділових людей України (м. Львів). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9449
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sohok
3682 дн. тому
Як ви думаєте чому в перший день коли була захоплена верховна рада криму ,нинішня влада не провела антитерористичну операцію ,це була зрада чи Турчинов і Тимошенко продали Крим Путіну
sohok
3682 дн. тому
Як ви думаєте чому в Україні є тільки радіостанції з поп музикою, а немає радіостанцій з джазу ,класичної музики ,фольк музикою і інших
Cанта Клаус
3682 дн. тому
А у вас есть домашние животные? Чем занимаетесь по выходным? Хобби, детки? Хотелось бы что-то немножко о вас узнать, как о человеке. Что для вас главное в жизни?
Олександр
3682 дн. тому
Доброго дня та здоров'я! Підкажіть, чи плінуєте ви ще якісь акції на кшталт вишиванок для дітей-сиротинців? У вас багато таких акцій, чи мають вони комерційну успішність, чи приносять дівіденди окрім гарного настрою та вдячності?
Наталка
3682 дн. тому
Чи плануєте ви виходили на Київ чи в інші міста України? Якщо да, то чому вважаєте, що це може бути успішним?
sohok
3682 дн. тому
Чи можливо на фм галичині вночі зробити програму клуб полуночніков в якій би обговорювалося різні проблеми
sohok
3682 дн. тому
Чи можливо у Львові створити місцеве розмовне радіо як радіо ера
sohok
3682 дн. тому
Скажіть чому у Львові немає радіостанції на якому би звучала тільки українська музика зовсім без іноземної, а в Тернополі така радіостанція є Ух радіо
sohok
3682 дн. тому
Доброго дня скажіть чи можливо зробити щоб на фм галичині йшла тільки українська музика без іноземної ,як на ух радіо в тернополі
Леся
3683 дн. тому
Олександро, доброго дня! Скажіть, як так сталось, що ФМ Галичина рванула так останнім роком? Це гормони росту чи фінансування додаткове, чи зміни у колективі. Вас зараз файно слухати! Дякую!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду