«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом

«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом

14 Березня 2014
5614
14 Березня 2014
14:13

«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом

5614
«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом
«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом

Науково-популярний історичний альманах «Історична правда з Вахтангом Кіпіані»  з автором та ведучим  Вахтангом Кіпіані відновить випуски в ефірі телеканалу ZIK. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» на каналі ZIK почне виходити із 16 березня, програма з'являтиметься в ефірі щонеділі о 22.05.

 

Пан Кіпіані поки не розголошує, в чому полягають ключові зміни оновленої програми, але зауважує, що ці зміни будуть суттєвими.

 

«Повернеться «Історична правда» в ефір принципово оновленою. Це буде спеціальний проект, присвячений величному чинові утворення і проголошення у березні 1939 р. Державної самостійності Карпатської України. Про героїзм, завзятість і про трагедію активістів державного утворення українців Карпат ми розповідатимемо з місць, де власне і проходили події, які на думку багатьох авторитетних істориків, фактично, означали розв'язання Другої світової війни», - розповідає автор та ведучий програми.

 

Також Вахтанг Кіпіані зауважив, що «Історична правда» не відмовлятиметься від рубрик програми, які вже оцінили глядачі.  Як повідомляє прес-служба каналу ZIK, окрім спеціальних проектів в ефірі історичного альманаху періодично з'являтимуться програми, які будуть сформовані з дискусій ведучого з дослідниками минувшини та рубрик, які особливо припали до смаку аматорам історії - «Приватна колекція», «Музика з історією» та «Родинний альбом».

 

Крім того у прес-службі пояснили, що двомісячна пауза, яку взяла команда програми, була вмотивована революційними подіями, що пережила Україна. Пан Кіпіані з цього приводу зауважив, що радий повернутись в ефір програми.  «Ми закінчуємо підготовку до яскравого повернення в ефір телеканалу ZIK. Але я вже з великим нетерпінням очікую на нову зустріч з глядачами. Адже виявилося, що «Історична правда» у телевізійному форматі була якісним, цікавим і потрібним продуктом. І пауза, впродовж якої ми не виходили в ефір, лише це підтвердила. Кількість дзвінків, листів та інших звернень від десятків людей з проханням готувати нові випуски нашого альманаху - приємно вражала», - каже Вахтанг Кіпіані.

 

 

Нагадаємо, у весняному сезоні західноукраїнський телеканал ZIK планує запустити новий проект журналістських розслідувань, а також етно-талант-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду