Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»

Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»

13 Березня 2014
7275
13 Березня 2014
10:55

Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»

7275
Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»
Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»

Телеканал «Україна» закрив проект «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Про це повідомляє «Медіаняня» з посиланням на інформацію прес-служби і директора каналу Марину Миргородську.

 

«У зв'язку з політичними подіями в країні телеканал «Україна» тимчасово відмовляється від розважальних проектів, роблячи акцент на інформаційному мовленні та суспільно- політичних дискусіях», - йдеться у повідомленні прес-служби каналу «Україна».

 

Згідно з правилами британського формату Stepping Out, українське танцювальне шоу «Пристрасті на паркеті» повинно було виходити в ефір виключно в прямому ефірі, щотижня, без перерви. Продакшн- компанія «Теле Про», яка займається виробництвом шоу , провела кастинги та відбір учасників , запросила ведучих, членів журі, хореографів, здійснила постановку номерів. В ефірі каналу «Україна» шоу повинно було виходити щонеділі протягом 11 тижнів. Наразі глядачі побачили два випуски цього недільного шоу. «Однак політична криза в країні вносить свої корективи , і керівництво телеканалу «Україна» прийняло рішення про призупинення проекту», - повідомляє прес-служба.

 

Марина Миргородська, директор каналу «Україна», також прокоментувала рішення про тимчасове закриття проекту. «Рішення про зупинку зйомок шоу «Пристрасті на паркеті» далося нам дуже нелегко. Але причини очевидні і зрозумілі - зараз не найкращий час для розважальних форматів. Цю думку поділяють і наші чудові зоряні учасники , які присвятили підготовці до зйомок у шоу багато часу і сил. Я хотіла б щиро подякувати, насамперед, всім парам наших талановитих учасників, а також всій команді продакшн-компанії «Теле Про» , яка займалася зйомками шоу «Пристрасті на паркеті». Також окремо хочеться сказати велике спасибі нашим запрошеним зіркам - ведучій Ксенії Собчак, членам журі Лаймі Вайкуле та Євгену Папунаішвілі - за те, що, незважаючи на такий важкий час, щотижня вони приїжджали в Україну і підтримували наших учасників та українських телеглядачів. Також окрема подяка Олені Коляденко, яка підготувала для шоу яскраві танцювальні номери, розкривши себе як талановитий режисер- постановник. Дуже сподіваюся, що наша країна гідно пройде цей період складних випробувань, ми повернемося до звичайного ритму життя, і знову будемо радіти перемогам учасників нових шоу на телеканалі «Україна»», - заявила пані Миргородська.

 

Очільник телеканалу також повідомила, що  «Україна» найближчим часом оголосить про старт свого нового соціально-політичного формату.

 

Як повідомляла «ДУСЯ», канал «Україна» переніс прем'єру шоу «Пристрасті на паркеті», спочатку заплановану на 23 лютого,  у зв'язку з подіями в країні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», одночасно із стартом шоу «Пристрасті на паркеті»  23 лютого на каналі «1+1» мала відбудеться прем'єра четвертого сезону вокального шоу «Голос країни. Перезавантаження», але прем'єру було так само перенесено.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду