Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»

Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»

12 Березня 2014
6734
12 Березня 2014
17:48

Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»

6734
НТКУ уклала із Савіком Шустером три угоди
Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»
Угода НТКУ із Шустером передбачає випустити в ефір 159 випусків «Шустер live»

Національна телекомпанія України уклала із «Савік Шустер студією» три угоди: ліцензійну, рекламну і спонсорську. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомив тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

Нагадаємо, «Савік Шустер студія» підписала контракт з Національною телекомпанією України до кінця року.

 

За словами Олександра Пантелеймонова, програма «Шустер live» виходитиме щоп'ятниці з перервою на літні місяці.

 

«Національна телекомпанія України уклала із "Савік Шустер студією" три угоди. Підписали їх я як тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора НТКУ і гендиректор "Савік Шустер студії" Савік Шустер. Перший - це ліцензійний договір, другий - спонсорський, третій - рекламний. За всіма цими договорами ми отримаємо можливість поставити в ефір Першого національного 159 випусків програм "Шустер live"», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

При цьому він не зміг уточнити, чому саме така велика кількість - 159 випусків - зазначена в угоді.

 

Відповідно до угод, початок трансляції «Шустер live» буде о 19.30, закінчення - близько 24.00. «Тобто починається мовлення на Першому, а завершується на "Ері". Крім того, Перший і "Ера" показують повтор випуску в суботу вранці із 7.00 до 11.00», - зазначив т.в.о. гендиректора.

 

«В рамках наступних двох договорів Савік Шустер купує в нас весь рекламний час, який є в цьому часовому проміжку. Ми на це маємо право, бо відомо, що 75 % нашої реклами реалізує сейлз-хаус холдингу "1+1 медіа", а якраз ту квоту, яка в нас залишається, забирає Савік Шустер. Те саме стосується і спонсорства. Савік буде нам платити в рамках розцінок, які нами встановлені. Але це комерційна інформація, тому я не можу озвучити, скільки це коштів», - повідомив пан Пантелеймонов.

 

Перший не платитиме «Савік Шустер студії» за виробництво програми. «Згідно з ліцензійною угодою, ми отримуємо право інтелектуальної власності на його програму. Тобто право власності переходить до нас, і ми її ставимо в ефірі Першого національного. Тобто ми йому нічого не платимо, фактично беремо програму на безкоштовній основі. А він платить нам за спонсорство і рекламу. Він заведе на викуплений рекламний час своїх рекламодавців», - сказав Олександр Пантелеймонов.

 

Він також повідомив, що НТКУ планує розпочати співпрацю зі «Спільнобаченням» на каналі «Перший Ukraine». Водночас припинена співпраця зі студією V-TV, яка робила програму «Останнє попередження». «Ні, цього всього у нас в ефірі вже немає. Всі ці погані програми ми прибрали зі свого ефіру давним-давно», - сказав.

 

Нагадаємо, що 7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією». Перший випуск «Шустер live» на Першому у 2014 році вийшов 7 березня.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6734
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tvpravo
3695 дн. тому
"Тобто ми йому нічого не платимо, фактично беремо програму на безкоштовній основі." Це добре, хлопці. Чому замовчуєте скільки насправді коштує трансляція 159 програм державному бюджету України? А поміж тим це більше ніж 7 млн. грн. коштів платників податків. Навряд спонсорство та реклама окупить такі затрати з держбюджету
Qcumber
3696 дн. тому
159 випусків, напевне, через те, що у слотах 19:30-23:00 і 23:00-0:00 шоу транслюється на різних каналах, тож формально це вважається як 2 окремі випуски, бо рейтинги Першого і "Ери" вимірюються окремо. У слотах 7:00-9:00 і 9:00-11:00 - аналогічно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду