На частотах Першого національного в Криму почав мовити ТНТ

На частотах Першого національного в Криму почав мовити ТНТ

7 Березня 2014
8048
7 Березня 2014
18:19

На частотах Першого національного в Криму почав мовити ТНТ

8048
На частотах Першого національного в Криму почав мовити ТНТ
На частотах Першого національного в Криму почав мовити ТНТ

Сьогодні, 7 березня, у Криму вимкнули з ефіру державний Перший національний каналі і замість нього увімкнули російський розважальний телеканал ТНТ. Про це повідомляє «Крым. Комментарии».

 

Це вже п'ятий український канал, який в ефірі Криму замінено на російський. З 5 березня на частотах «Чорноморської ТРК» почав мовити канал «Россия 24», з 6 березня на частотах 5-го каналу та «1+1», за різними даними, почали мовити «Россия 1», «Россия 24» і «Первый канал», 7 березня на частотах «Інтера» - НТВ.

 

Це сталося після того, як представники самооборони Криму захопили кримський радіотелевізійний передавальний центр і заблокували його роботу, там з'явилися спеціалісти з російського телебачення, які відключають українські телеканали і вмикають замість них російські.

 

Як відомо, частотний ресурс є стратегічним ресурсом держави і ліцензується Національною радою з питань телебачення і радіомовлення за конкурсною процедурою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8048
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крым
3694 дн. тому
Ура, товарищи, ура!!!
telek
3695 дн. тому
Интересное наблюдение: на спутнике Express AM22 (частота - 11044 V 44950) появился пакет российских каналов, которые заняли украинские частоты в Крыму [Первый канал, Россия-РТР, Россия-24, НТВ-Мир, ТНТ].
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду