Директором телеканала «Рада» знову призначили Василя Климчука

Директором телеканала «Рада» знову призначили Василя Климчука

7 Березня 2014
9206
7 Березня 2014
17:41

Директором телеканала «Рада» знову призначили Василя Климчука

9206
Директором телеканала «Рада» знову призначили Василя Климчука
Директором телеканала «Рада» знову призначили Василя Климчука

Керівник апарату Верховної Ради України Валентин Зайчук призначив Василя Климчука директором каналу «Рада». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив пан Климчук особисто.

 

Як писала «Детектор медіа», з лютого 2012 року до березня 2013 року Василь Климчук вже очолював Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України, на цій посаді він змінив Миколу Орловського.

 

Після пана Климчука канал «Рада» знаходився під керівництвом Ігоря Толстих.

 

Нагадаємо, у квітні 2013 року Василь Климчук очолив канал Ukrainian Fashion.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9206
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EarlGray
3694 дн. тому
Дивно!!! Забули гасло майдану? Де ж справедливість рішень??? Забули, чи не читали, як Васятко загрібав під себе, як відбирав шматок від журналістів!!! Хай тепер те ж саме робить, але тепер у Верховній Раді??? Чи на такі кадрові зміни сподівалися? Що коїться? Ганьба!!!
гарна звістка на ніч
3696 дн. тому
Давно очікувана звістка.Толстих давно гнав порожняк просиджуючи товстим задом теплі крісла в очикуванні товстої державної пенсії.
однако
3696 дн. тому
м-да. вот интересно, неужели так цинично надо ненавидеть людей, погибших на майдане? вы уж, конечно, извините, но перетусовывая давно всем известный набор из букв "П А О Ж", не внося в него новые, сложно получить что-то новое и нормальное, кроме одного известного слова, которое обычно НЕ используют для обозначения положительного результата и положительных изменений....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду