«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму

«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму

6 Березня 2014
12638
6 Березня 2014
15:20

«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму

12638
«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму
«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму

Сьогодні, 6 березня, відбулося відключення 5-го каналу на всій території Автономної Республіки Крим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Також відбулося відключення каналу «1+1», повідомляє «Дуся» з посиланням на власні джерела.

 

Станом на 14-ту годину ефірне мовлення 5-го відсутнє на всій території автономії. Наразі працівники відділу розвитку мережі мовлення 5-го каналу збирають інформацію та з'ясовують технічні причини відсутності сигналу.

 

Канал «1+1» також зараз перевіряє інформацію.

 

За інформацією «Дусі», замість «1+1» кримчани бачать канал «Россия 1», замість 5-го каналу - «Россия 24».

 

Керівництво РТПЦ АР Крим на зв'язок не виходить, інформує прес-служба 5-го каналу, у зв'язку з чим отримати коментар щодо відключення не вдалося.

 

Як писала «Детектор медіа», Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення практично втратив контроль над інформаційними простором Криму, оскільки ще 28 лютого озброєні військові захопили державне підприємство «Радіотелевізійний передавальний центр АР Крим», радіопередавальний центр «Севастополь» і радіопередавальний центр «Красноперекопськ».

 

3 березня озброєні особи висловили вимоги вимкнути всі українські канали та вставити в сітку телемовлення інші невідомі канали. Шляхом переговорів про незаконність таких дій, цієї ситуації вдалось уникнути. Однак того дня було вимкнено з ефіру «Чорноморську телерадіокомпанію» - найбільшу кримську приватну ТРК.

 

5 березня на ефірних частотах «Чорноморської ТРК» розпочав мовлення російський державний інформаційний телеканал «Россия 24».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12638
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алушта
3697 дн. тому
Только что позвонила в Алушту - 5 канал и 1+1 - РАБОТАЮТ. подключение к ТВ по кабелю.
Крым
3697 дн. тому
Сам давно смотрю спутниковое ТВ, но ради интереса вставил в телевизор гвоздь и действительно словил на частоте Черноморки канал Россия24, со спутника Черноморка вещает по программе передач.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду