Газета  «Вести»  заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски

Газета «Вести» заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски

5 Березня 2014
6620
5 Березня 2014
12:20

Газета «Вести» заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски

6620
Газета  «Вести»  заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски
Газета  «Вести»  заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски

Газета «Вести», що наразі виходить п'ять разів на тиждень у 10 містах України, не планує скорочувати свої тиражі та штат видання. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі «Мультимедіа-інвест груп».

 

Нагадаємо, інтернет-видання «Дуся» повідомляє, що ймовірно газета «Вести» скоротить вихід газети до одного разу на тиждень.

 

У прес-службі «Мультимедіа-інвест груп» заявляють, що інформація про скорочення випусків ймовірно стосується проекту холдингу «Вести. Неделя».

 

«Швидше за все до вас надійшла перекручена інформація про проект  «Вести.Неделя», який зараз розглядається і вивчається. Це проект, який передбачає вихід повноцінного тижневика, який буде містити компіляцію кращих і актуальних матеріалів газети, а також програму на тиждень, та багато цікавої інформації для споживачів», - пояснюють у прес-службі.

 

Нагадаємо, газета «Капитал» з 3 березня призупинила вихід у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

Як писала «Детектор медіа», 5 березня стало відомо про призупинення виходу щоденної суспільно-політичної газети-таблоїда «Взгляд». Головна причина перерви в роботі - фактично повна відсутність надходжень від реклами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду