Черкаську ОДТРК «Рось» знову очолив Михайло Калініченко

Черкаську ОДТРК «Рось» знову очолив Михайло Калініченко

4 Березня 2014
5866
4 Березня 2014
12:14

Черкаську ОДТРК «Рось» знову очолив Михайло Калініченко

5866
Черкаську ОДТРК «Рось» знову очолив Михайло Калініченко
Черкаську ОДТРК «Рось» знову очолив Михайло Калініченко

Вчора, 3 березня, співробітникам Черкаської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Рось» був представлений новий генеральний директор Михайло Калініченко. Про це повідомляє сайт ОДТРК.

 

Кандидатуру Михайла Калініченка погодив Держкомтелерадіо, Народна рада і підтримав коллектив, йдеться у повідомленні телеканалу. Керівник очолив ОДТРК «Рось» вже вдруге: чотири роки тому його звільнив з посади колишній очільник області Сергій Тулуб.

 

«Український інформаційний простір необхідно перезавантажити», - заявила під час представленного нового керівника ОДТРК «Рось» голова Черкаської облради Валентина Коваленко.  На її погляд, мас-медіа мають висвітлювати події об'єктивно, правдиво і на українських державницьких позиціях. Валентина Коваленко закликала колектив облдержтелерадіокомпанії позбутися кайданів заручників влади, стати справді незалежними. Присутній на зборах народний депутат Леонід Даценко з приводу кадрового рішення зазначив, що можливо не усім воно до вподоби, але не враховувати думку колективу влада не має права.

 

Під зверненням на підтримку Михайла Калініченка поставили підпис 115 працівників телекомпанії «Рось», повідомляє черкаське інтернет-видання «Прочерк». Новий гендиректор сподівається за два-три місяці налагодити ситуацію в телекомпанії.

 

«Проблема з технічним оснащенням. Дійшло до того, що в журналістів немає паперу, немає можливості лампочку вкрутити, нема, як виїхати на зйомки через брак бензину чи поломку автомобіля. Важкий фінансовий стан. КРУ має претензії до телекомпанії. Треба серйозна менеджерська робота, щоб все поставити на належний рівень. Важливо зараз залучити всю інфраструктуру, щоб вона ефективно працювала на благо Черкащини», - сказав Михайло Калініченко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  Лариса Єфремова, яка очолила Черкась ОДТРК після Калініченка, також  звільнилася через конфлікт з керівництвом області. Після її звільнення ОДТРК «Рось» керував колишній продюсер телеканалів «1+1» і ТВі Олександр Трухманов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду