Спецвипуск «Критичної точки» на каналі «Україна» буде присвячений Майдану

Спецвипуск «Критичної точки» на каналі «Україна» буде присвячений Майдану

28 Лютого 2014
5611
28 Лютого 2014
11:11

Спецвипуск «Критичної точки» на каналі «Україна» буде присвячений Майдану

5611
Спецвипуск «Критичної точки» на каналі «Україна» буде присвячений Майдану
Спецвипуск «Критичної точки» на каналі «Україна» буде присвячений Майдану

У п‘ятницю, 28 лютого, в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний випуск програми «Критична точка», присвячений останнім подіям в країні, - «Життя після Майдану». Про це  повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефір об 16.00. Ведучий випуску - журналіст Олег Василевський.

 

Журналісти «Критичної точки» розкажуть глядачам, хто заробляв гроші на Майдані.

 

«Тисячі людей щодня жертвують гроші потерпілим на Майдані, через революційну скарбничку пройшли декілька мільйонів гривень. Однак не лише грішми платив український народ за нове життя, новий суспільний лад. Якою ціною громадяни зламали систему? Хто не соромиться наживатись на людському горі? Яке воно - життя після Майдану?», - йдеться в анонсі програми.

 

Спеціальним гостем спецвипуску «Життя після Майдану» стане екс-президент Грузії Міхаїл Саакашвілі, котрий поділиться своїм досвідом у питанні боротьби з корупцією.

 

Крім того, журналісти «Критичної точки» знайшли ярого прихильника Партії регіонів ы Віктора Януковича. Разом із ним та активістом Майдану репортери вирушили до резиденції Межигір‘я, щоби чоловіки на власні очі побачили, як жив екс-президент. У програмі «Критична точка» глядачі каналу «Україна» дізнаються, чи зміниться думка опонентів після побаченого.

 

Окреме журналістське розслідування буде присвячене загиблим героям Майдану.

 

Нагадаємо, у зв'язку із ситуацією в країні телеканал «Україна» цього тижня збільшив кількість випусків інформаційної програми «События», а також їхній хронометраж.

 

Як писала «Детектор медіа», починаючи з четверга, 20 лютого, всі випуски інформаційної програми «События» виходили в ефір зі збільшеним хронометражем. У період з 20 лютого по 23 лютого в ефірі каналу «Україна» вийшло більше 25 спеціальних випусків інформаційної програми «События», а також випуск підсумкової програми «События недели» з Євгеном Міхіним зі збільшеним хронометражем. Також в ефірі каналу «Україна» транслювався рухомий текстовий рядок з останніми новинами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду