«Шустер live» на 5-му каналі – поки що одноразовий спецпроект

«Шустер live» на 5-му каналі – поки що одноразовий спецпроект

21 Лютого 2014
6934
21 Лютого 2014
14:09

«Шустер live» на 5-му каналі – поки що одноразовий спецпроект

6934
«Шустер live» на 5-му каналі – поки що одноразовий спецпроект
«Шустер live» на 5-му каналі – поки що одноразовий спецпроект

Сьогоднішній випуск «Шустер live» спільного виробництва 5-го каналу і студії Савіка Шустера поки є одноразовим спецпроектом. Про можливість подальшої співпраці перемовини між керівництвом 5-го каналу і «Савік Шустер студією» можуть розпочатися з понеділка, 24 лютого. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Ефір спецпроекту спільного виробництва 5-го каналу і студії Савіка Шустера розпочнеться 21 лютого о 19:30. Як повідомляла «Детектор медіа», спецвипуск «Шустер live» на 5-му каналі буде присвячено трагічним подіям в країні.

 

Прес-служба 5-го каналу додала, що до виробництва спецпроекту будуть залучені люди з усіх регіонів.

 

«Учора керівництво 5-го каналу та студії Савіка Шустера досягли згоди про вихід в ефір спецпроекту спільного виробництва, до якого ми спробуємо долучити людей з усіх регіонів України. Сьогодні дуже важливо чути думку українців з Донецька і Львова, Сімферополя і Києва, Харкова і Чернігова, з усіх регіонів нашої держави», - повідомляє 5 канал.

 

Як писала «Детектор медіа», на початку лютого стало відомо, що Савік Шустер веде переговори щодо співпраці з 5-м каналом.

 

Нагадаємо, що програма «Шустер Live» припинила вихід на телеканалі «Інтер» в кінці 2013 року. Наприкінці року Савік Шустер заявив, що ток-шоу «Шустер live» на телеканалі «Інтер» має змінити формат. Більшість співробітників «Савік Шустер студії» було звільнено в грудні минулого року. Пан Шустер повідомив журналістам, що, на його думку, у січні вони працювати не будуть.

 

У січні стало відомо, що Савіку Шустеру не вдалося домовитись з телеканалом «Інтер» щодо продовження виходу на каналі його суспільно-політичного ток-шоу «Шустер Live» у 2014 році.

 

Згодом «Детектор медіа» повідомляла про можливий перехід Савіка Шустера на канал Zoom групи «Інтер», який восени буде переформатовано на новинний телеканал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду