Канали Пінчука переформатували свої ефіри на невизначений термін

Канали Пінчука переформатували свої ефіри на невизначений термін

21 Лютого 2014
6848
21 Лютого 2014
13:20

Канали Пінчука переформатували свої ефіри на невизначений термін

6848
Канали Пінчука переформатували свої ефіри на невизначений термін
Канали Пінчука переформатували свої ефіри на невизначений термін

У зв'язку з подіями в Україні група StarLightMedia переформатувала ефіри каналів СТБ, Новий канал, ICTV, QTV, М1, М2 на невизначений термін та збільшила інформаційне мовлення. Про це у Facebook написала піар-директор каналу СТБ Вікторія Волонтирець.

 

Також пані Волонтирець додала, що на каналах можливі виходи додаткових екстрених випусків новин і прямих включень з місць подій.

 

«Наразі зараз на ICTV триває "Факти Марафон", випусків "Вікна Новини" на СТБ та "Репортера" на Новому - теж суттєво більше. Залежно від подій у Києві та інших містах можливі додаткові екстрені випуски новин і прямі включення з місць подій, що перериватимуть трансляцію інших проектів», - написала піар-директор.

 

Як повідомляє прес-служба ICTV, сьогодні, 21 лютого, на каналі виходитиме новинний марафон та прямі включення з Ради.

 

«Сьогодні на ICTV продовжується новинний марафон, присвячений подіям у країні, зокрема - в центрі Києва. Також телеканал веде прямі включення з Верховної Ради України, які триватимуть відповідно до часу роботи ВР», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

У прес-службі також зазначили, що  через трагічні події в країні журналісти каналу оголосили 21 лютого Днем пам'яті загиблих. Відповідно, канал відмовився від розважального контенту і закликає до цього всіх колег-журналістів.

 

У прес-службі StarLightMedia додали, що на СТБ знімаються з ефіру проекти «Все буде добре», «Все буде смачно», «Слідство ведуть екстрасенси», «Неймовірна правда про зірок», «МастерШеф», комедійний телесеріал «Мама-детектив». Збільшується кількість і хронометраж «Вікон»: о 18:00 вийде 45-хвилинний випуск, о 20:00 - 45-хвилинний спецвипуск, о 22:00 - знову 45-хвилинний випуск.

 

Новий канал знімає всі розважальні проекти: «Підйом», скетчкоми, комедії; і збільшує обсяги «Репортера» й «Абзацу!».

 

Так само все комедійне, сатиричне, смішне знято з ефірів М1, М2 та QTV.

 

«Зміни у мовленні відбуваються постійно, із сьогодні на завтра, у залежності від новин у країні», - зауважили в прес-службі StarLightMedia. 

 

Нагадаємо, сьогодні, 21 лютого, на телеканалі «1+1» вийдуть додаткові випуски новин та буде збільшено хронометраж вечірнього виписку ТСН. На «Інтері» протягом дня виходитимуть додаткові випуски новин, наразі на каналі триває пряма трансляція із зали Верховної Ради.

 

Як писала «Детектор медіа», з 19 лютого канали «1+1», «Україна», «Інтер», СТБ, ICTV переформатували свої ефіри, збільшивши кількість новинно-інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6848
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду