Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»

Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»

18 Лютого 2014
3938
18 Лютого 2014
12:09

Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»

3938
Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»
Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»

Розпочав роботу новий сайт медіахолдингу «Мультимедіа-інвест груп» «Вести. Авто» (Auto.vesti.ua). Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

«Вести. Авто» створено на базі інтерет-видання «Вести». Новий ресурс висвітлюватиме «актуальні новини авторинку України та світу, тенденції розвитку автомобільної галузі», а також публікуватиме «корисні поради щодо вибору транспортного засобу, його правильної експлуатації та вирішення різних проблемних ситуацій».

 

За словами редактора «Вести.Авто» Владислава Бовсуновського, аудиторію сайту складуть споживачі авторинку - водії-початківці, власники автівок з невеликим стажем і ті, хто мріє про нову машину. «Особливу увагу на сайті приділено юридичному аспекту. Ми публікуємо роз'яснення прав і обов'язків водія - як захистити себе у випадку несправедливих звинувачень ДАІ, що робити відразу після ДТП...», - додав пан Бовсуновський.

 

Нагадаємо, окрім інтернет-видання, газети «Вести» до складу «Мультимедіа-інвест груп» входить щотижневий журнал «Весті.Репортер» і телеканал UBR. У березні має стартувати радіо «Вести FM». Керівником і власником холдингу є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3938
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду