Ірина Костюк залишає ТЕТ

Ірина Костюк залишає ТЕТ

17 Лютого 2014
8679
17 Лютого 2014
16:18

Ірина Костюк залишає ТЕТ

8679
Ірина Костюк залишає ТЕТ
Ірина Костюк залишає ТЕТ

З 20 лютого, після понад трирічної співпраці, телегрупа «1+1 медіа» та генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Ірина Костюк припиняють трудові відносини за взаємною згодою сторін. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Пані Костюк наразі перебуває у відрядженні у Москві. У коментарі «Детектор медіа» вона повідомила, що поки не планує нічим займатися, крім відпочинку. Причини свого уходу з ТЕТ вона не коментує.

 

За повідомленням прес-служби, пані Костюк вдячна компанії за досвід і можливість реалізувати сміливі ідеї та проекти.

 

«За три роки роботи Ірина змогла переформатувати канал і налагодити об'ємне власне виробництво. Від імені "1+1 медіа" генеральний директор групи Олександр Ткаченко побажав їй успіхів у подальшій кар'єрі», - йдеться в повідомленні «1+1 медіа».

 

Згодом у прес-службі повідомили, що ТЕТ очолить Наталія Вашко, яка у 2012 році працювала в групі «1+1 медіа» над запуском телеканалу «Плюсплюс».

 

Нагадаємо, Ірина Костюк була призначена генеральним продюсером ТЕТ 16 листопада 2010 року. Перед цим вона з 2006 року очолювала медіаконсалтингову компанію Media Resources Management, до цього шість років працювала менеджером закупок на телеканалі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду