На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»

На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»

11 Лютого 2014
7737
11 Лютого 2014
14:54

На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»

7737
На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»
На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»

На весняний сезон телеканал ТЕТ готує до запуску в ефірі новий скетчком під робочою назвою «17+», що ґрунтуватиметься на російському скетчкомі «Даёшь МолодЁжь». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Як писала раніше «Детектор медіа», новий проект на замовлення каналу ТЕТ знімають харківське творче об'єднання «Два Товарища» спільно з російською компанією Yellow, Black & White Production.

 

У новому серіалі будуть обіграні кумедні сцени з життя таких персонажів, як гламурні дівчата і «пацанчики» з району, завзяті клабери та непутящі футболісти, політичні активісти та інтернет-романтики.

 

За словами генерального продюсера нового проекту Олексія Троцюка, «17+» не є адаптацією «Даёшь МолодЁжь» - це цілком окремий проект.

 

«Так, я згоден, мабуть, найближчим за духом до "17+" є проект "Даёшь МолодЁжь". Нам би хотілося в цьому ж жанрі із цією ж інтонацією зробити щось українське, рідне, впізнаване, з яскравими героями, актуальними конфліктами», - розповів пан Троцюк в інтерв'ю на сайті Yellow, Black & White Production.

 

Зі слів пана Троцюка, «17+» - перший проект, який готувався компанією Yellow, Black & White Production спеціально для України та в Україні: «Річ у тім, що студія YBW зараз перебуває в пошуку нових героїв, у яких є потенціал для прориву на російський ринок. Достатньо сказати, що в кастингу до проекту "17+" узяли участь понад 200 молодих українських акторів, і в результаті були відібрані найкращі з кращих. Адже проект український і хочеться, щоб він був реалізований українськими акторами».

 

При цьому в «17+» з'являться і російські актори, хоча домінуватимуть українські.

 

Скетчком знімали в Харкові, оскільки там працюють засновники творчого об'єднання «Два Товарища» Ігор Діденко і Гліб Тимошенко та креативний продюсер Віктор Кузьмін і його творча група. Команда проекту інтернаціональна: режисери - з Москви, автори - з Харкова та Києва.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ybw-group.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду