Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип

Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип

7 Лютого 2014
4022
7 Лютого 2014
12:28

Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип

4022
Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип
Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип

Жіночий онлайн-журнал Ivona.bigmir.net оновив дизайн сайту і логотип, а також змінив слоган, закликаючи читачок самим створювати свої правила життя. Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу UMH Digital, до складу якого входить сайт.

 

Новий дизайн є більш легким, повітряним і стильним. Основні елементи сайту виконані у біло-рожевих кольорах. Мінімалізм дозволяє акцентувати увагу на мультимедійному контенті, а яскраві плашки допомагають читачкам краще орієнтуватися в різноманітності матеріалів. Новий логотип також виконаний у рожевих кольорах.

 

 

Ivona публікує новини шоу-бізнесу, світу моди і краси, здоров'я, новинки в кулінарії, а також думки експертів про кар'єру, виховання дітей, психологію, секс та відносини.

 

«Через новий дизайн сайту ми прагнули передати дух дівчини Ivona, такий же лаконічний і модний, - пояснює головний редактор сайту Інна Єлісєєва. - Героїня Ivona - це дівчина, що володіє істинною красою - заряджаючим ентузіазмом, невгамовною енергією, блиском в очах, впевнена в собі і відкрита світові. Вона завжди прагне до більшого і отримує від життя максимум. Це передає новий слоган Ivona: "Твоя гра - твої правила!". Ми впевнені, що такі оновлення дозволять читачкам отримувати більше натхнення та корисних порад на сторінках сайту».

 

На честь оновлення дизайну Ivona.bigmir.net шукає дівчину, яка стане обличчям онлайн-журналу. Її фотографії будуть ілюструвати статті на сайті протягом усього 2014 року. Проект закликає читачок завантажувати свої фотографії на сайті, переможницю оберуть у квітні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду