Олена Мартинова з UMH Group  призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»

Олена Мартинова з UMH Group призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»

31 Січня 2014
5807
31 Січня 2014
14:20

Олена Мартинова з UMH Group призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»

5807
Олена Мартинова з UMH Group  призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»
Олена Мартинова з UMH Group  призначена директором зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»

31 січня Олена Мартинова, що до продажу UMH Group бізнесмену Сергію Курченку працювала директором зі стратегічного маркетингу цього медіахолдингу,  призначена директором зі стратегічного маркетингу групи «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Як уточнили «Детектор медіа», цю посаду у групі «1+1 медіа» створено спеціально для Олени Мартинової. Вона  відповідатиме за розробку та реалізацію маркетингової стратегії групи телеканалів.

 

«Ми щиро раді тому, що Олена приєдналася до команди «1+1 медіа». Вона володіє унікальним для українського медіаринку досвідом і авторитетом. Спочатку Олена зосередиться над роботою з брендом каналу «1+1», і ми розраховуємо, що її знname="_GoBack">ання допоможуть каналу, а згодом і групі, зайняти лідируючу позицію на ринку», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» призначення Олександр Ткаченко.

 

Олена Мартинова вважає «1+1» легендарним брендом українського телебачення: «Працювати в цьому проекті для мене велика честь і величезна відповідальність».

 

Раніше Олена Мартинова була директором зі стратегічного маркетингу групи компаній UMH Group. Має 20-річний досвід в медіабізнесі. Починала кар'єру репортером у телевізійних економічних новинах, потім обіймала керівні посади в медіакомпаніях.

 

Нагадаємо, Олена Мартинова залишила UMH Group  після того СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка придбав медіахолдинг  у його президента і засновника Бориса Ложкіна. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду