Останній сезону «Ревізору» з Фреймут вийде на Новому каналі у березні

Останній сезону «Ревізору» з Фреймут вийде на Новому каналі у березні

29 Січня 2014
6207
29 Січня 2014
18:55

Останній сезону «Ревізору» з Фреймут вийде на Новому каналі у березні

6207
Останній сезону «Ревізору» з Фреймут вийде на Новому каналі у березні
Останній сезону «Ревізору» з Фреймут вийде на Новому каналі у березні

Новий сезон «Ревізора» стартує на Новому каналі 3 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цей сезон буде останнім для проекту за участі ведучої Ольги Фреймут.

 

Команда проекту відвідала 17 українських міст і у першу чергу перевіряла готелі та ресторани, які раніше отримували срібні відзнаки проекту. Як і в попередньому сезоні, їх будуть або відбирати, або додавати до них «золото». Крім повторних перевірок, звичайно ж, з'являться ревізії нових готелів і ресторанів.

 

Команда проекту широко використовує «таємних покупців». Крім того, продовжиться практика контрольних ревізій. Відновлювати справедливість в кадрі і давати закладам другий шанс буде шеф-редактор Ганна Жижа.

 

«Іноді глядачі категорично не згодні з висновками «Ревізора». У таких випадках ми готові переглянути рішення. Крім того, в рідкісних випадках ми будемо вручати таблички авансом і через якийсь час повертатися з контрольними перевірками. Вони дадуть остаточну оцінку закладам», - наголошує пані Жижа

 

За її словами, захищаючи споживачів, цього сезону проект вперше стане на бік готельєрів та рестораторів  - «Ревізор» розповість про недобросовісних і винахідливих клієнтів.

 

«Ми будемо багато експериментувати, іноді на межі провокації, щоб захистити від недобросовісних гостей господарів закладів. Вони не завжди знають, наскільки пронозливими ті можуть бути. Як показують зйомки, неприємних сюрпризів від клієнтів закладів вистачає. І добре, що ми знайшли слабкі місця готелів і ресторанів», - додає шеф-редактор проекту.

 

«Ревізор» виходитиме  щопонеділка о 20.00.

 

Нагадаємо,  телеведуча Ольга Фреймут  перейшла на  «1+1»  і вестиме шоу «Голос країни. Перезавантаження».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду