Zoom перезапустять у вересні  - канал конкуруватиме не з «Інтером», а з інтернетом

Zoom перезапустять у вересні - канал конкуруватиме не з «Інтером», а з інтернетом

29 Січня 2014
7604
29 Січня 2014
18:39

Zoom перезапустять у вересні - канал конкуруватиме не з «Інтером», а з інтернетом

7604
Ігор Шувалов буде представником Сергія Льовочкіна в наглядовій раді Inter Media Group
Zoom перезапустять у вересні  - канал конкуруватиме не з «Інтером», а з інтернетом
Zoom перезапустять у вересні  - канал конкуруватиме не з «Інтером», а з інтернетом

Канал Zoom, який повинен перетворитись на інформаційного мовника, запрацює у переформатованому вигляді з нового телевізійного сезону, можливо з вересня 2014 року. Про це в коментарі «Детектор медіа» сказав керівник редакції інформаційно-аналітичних програм  нового каналу Лаврентій Малазонія.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Zoom стане інформаційним каналом, що мовитиме цілодобово.

 

«Я думаю, що в новому телевізійному сезоні він працюватиме на повну силу. Ми створимо свою інформаційну службу і долучимо колег з продакшнів, з якими вже ведемо переговори. У нас будуть і новини, і ток-шоу, і документалка», - сказав  керівник редакції інформаційно-аналітичних програм  каналу.

 

За словами Лаврентія Малазонії, назву каналу Zoom змінювати не планують, вона їх наразі влаштовує.  Ігор Шувалов співпрацюватиме з каналом і буде безпосередньо брати участь у його переформатуванні. «На скільки я знаю, Шувалов буде представником Сергія Льовочкіна в наглядовій раді Inter Media Group», - сказав пан Малазонія.

 

Керівники Zoom обіцяють, що на каналі будуть впізнавані обличчя, але поки не розкривають їх імен, бо наразі йдуть переговори.

 

«Будуть впізнавані обличчя. Я не можу поки говорити про конкретних персон, бо з ними ведуться переговори. І до того моменту поки не підписані контракти, я не можу розкривати карти. Не готовий ні підтвердити, ні спростувати інформацію щодо Савіка Шустера. Може прийде Савік Шустер, може Євген Кисельов, хто завгодно, не готовий поки відповісти. Бо ми поки що знаходимося на концептуальному рівні, і тільки потім перейдемо на переговорний», - сказав директор нового телеканалу Назім Бедіров.

 

Zoom не буде створювати конкуренцію «Інтеру». «Ми не ставимо собі за мету конкурувати з телебаченням. Нашим конкурентом і по швидкості, і по якості інформації буде інтернет», - зауважив Лаврентій Малазонія.

 

Його слова підтвердив і керівник нового каналу Назім Бедіров.

 

«Ми не будемо конкурентами "Інтеру", ми все ж таки один холдинг. У кожного каналу є своє завдання. Ми в першу чергу маємо завоювати інформаційний простір. Ми повинні стати першими ньюзмейкерами і випередити інтернет. Враховуючи, скільки останнім часом створено медійних структур не тільки на телевізійному ринку, а в першу чергу в інтернет-просторі, ми вирішили створити щось нове, і що нам потрібно забирати глядачів в інтернету. Ось таке наше завдання-максимум. Наша комерційна аудиторія 18-54, але  більше ми будемо орієнтуватися на молодь», - сказав Назім Бедіров.

 

За його словами, керівництво разом з креативною групою на даний момент займається розробкою концепції, яку планують завершити за півтора-два місяці. «Потім, коли ми разом з акціонерами зрозуміємо, що ми хочемо, будемо подавати документи на переоформлення ліцензії. Тоді наберемо керівників креативних груп і працюватимемо над деталізацією концепції, визначатимемо, які конкретно проекти ми хочемо запустити», - сказав пан Бедіров.

 

Нагадаємо, 29 січня група Inter Media Group, до якої входить також канал «Інтер», офіційно підтвердила інформацію про створення нового інформаційного каналу на базі  каналу Zoom.

 

«Детектор медіа» повідомляла про ці призначення з посилнням на власні джерела. Новий інформаційний телеканал групи «Інтер» створюється під робочою назвою «Інтерв'ю» і планується до запуску цього року. Про створення каналу на базі Zoom (у минулому - «MTV-Україна»), раніше писала «Дуся».

 

Нагадаємо, Назім Бедіров та Лаврентій Малазонія наприкінці 2013 року залишили топ-менджерські посади в новинному продакшні групи «Інтер» - «Національні інформаційні системи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду