Портал Forbes.ua запустив україномовну версію

Портал Forbes.ua запустив україномовну версію

29 Січня 2014
3379
29 Січня 2014
15:30

Портал Forbes.ua запустив україномовну версію

3379
Портал Forbes.ua запустив україномовну версію
Портал Forbes.ua запустив україномовну версію

29 січня видання  «Forbes Україна» запустило україномовну версію сайту forbes.ua.  Про це повідомляє прес-служба компанії UMH Group.

 

За словами головного редактора «Forbes Україна» Михайла Котова, «найвпливовіше ділове видання України зобов'язане мати україномовну версію». «Таким чином ми виконуємо бажання великої частини наших читачів отримувати інформацію зручною для них мовою», - сказав він.

 

У компанії запевняють, що ідея створення україномовної версії сайту з'явилася одночасно із запуском Forbes.ua у вересні 2012 року. Цю опцію було передбачено при написанні платформи, на якій розміщувався ресурс, однак із технічних причин реалізація стала можливою лише на початку 2014 року.

 

«Технічний персонал і редакція сайту Forbes.ua доклала максимум зусиль для повного й оперативного відображення всіх основних матеріалів у двох мовних версіях. Крім того, читачам обох версій надається можливість комунікації з редакцією через соціальні мережі», - наголошує прес-служба.

 

 Наразі українська версія доступна в бета-режимі.

 

 Нагадаємо, «Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку минулого року  СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка придбала у Бориса Ложкіна. Угода була закрита 5 листопада 2013 року. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк.

 

Після того, як була закрита угода, почалися звільнення топ-менеджменту UMH Group. 12 листопада з'явилася інформація про те, що 14 працівників сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання.

  

Гендиректор «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський вважає звільнення з Forbes провокацією журналістів для власного піару. Головний редактор видання Михайло Котов заявив, що конфлікт усередині колективу був закладений колишніми керівниками редакції. Також він запевнив, що не намагався ввести цензуру у  виданні.

  

Колишній головний редактор сайту Forbes.ua Леонід Бершидський, який працював над запуском онлайн-версії журналу «Forbes Украина», впевнений, що власники міжнародного бренду Forbes не відбиратимуть в української редакції ліцензії на випуск журналу через масове звільнення її співробітників, оскільки для них важливіший прибуток від продажу ліцензій, аніж дотримання журналістських стандартів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3379
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду