Шоу «Моя найкраща половина» стартує на каналі «Україна» у березні

Шоу «Моя найкраща половина» стартує на каналі «Україна» у березні

28 Січня 2014
5558
28 Січня 2014
17:02

Шоу «Моя найкраща половина» стартує на каналі «Україна» у березні

5558
Шоу «Моя найкраща половина» стартує на каналі «Україна» у березні
Шоу «Моя найкраща половина» стартує на каналі «Україна» у березні

Нове шоу каналу «Україна» «Моя найкраща половина» вийде у березні 2014 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництвом шоу «Моя найкраща половина» для телеканалу «Україна» займається продакшн-компанія «ТелеПро».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у проекті змагатимуться чотири  подружні пари  або пари закоханих, які  по черзі  виконуватимуть різні завдання. При цьому, коли змагаються чоловіки, жінки роблять ставки на те, що вони зможуть/ не зможуть виконати, і навпаки.

 

Директор продакшен-компанії «ТелеПро» Єгор Некрушев  переконаний, що шоу буде не тільки цікавим, а й допоможе сім'ям зрозуміти, як уникнути багатьох проблем.

 

«Моя найкраща половина» - шоу для сімейного перегляду. В азартній боротьбі за перемогу змагаються подружні пари, за якими, насамперед, цікаво спостерігати. Важливо, що через гру глядач отримує можливість не просто вирішити свої сімейні проблеми, але і зрозуміти, як їх уникнути. «Моя найкраща половина» зближує людей та допомагає досягти гармонії. Це шоу - відмінне доповнення вихідного дня в колі сім'ї, близьких і друзів», - сказав пан Некрушев.

 

Нагадаємо, ігрове шоу  «Моя найкраща половина» знімають за форматом My partner knows турецького каналу Kanal D. Вестиме шоу  Григорій Шевчук, ведучий російської програми «Званый ужин».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», зйомки шоу канал розпочав 14 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду