Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні

Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні

23 Січня 2014
4834
23 Січня 2014
22:06

Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні

4834
Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні
Радіо Ігоря Гужви «Вести FM» стартує у березні

Радіо «Вести FM» стартує у березні, про це під час  ток-шоу «Место действия с Матвеем Ганапольским» на «112 Україна» повідомив ведучий Матвій Ганапольський (на фото).

 

«Вести FM» запускає холдинг «Мультимедіа-інвест груп», який очолює медіа менеджер і екс-головред газети «Сегодня» Ігор Гужва.

 

Новини на радіо виходитимуть російською мовою. Матвій Ганапольський має намір вести ранковий ефір.

 

У планах радіо «Вести» - розширення мовлення на всі обласні центри країни, у тому числі і Львів. Поки що холдинг пана Гужви володіє чотирма частотами в Києві, Харкові, Дніпропетровську та Севастополі.

 

Нагадаємо, влітку стало відомо, що компанія «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви готується до купівлі активів на ринку радіо. У вересні «Мультимедіа-інвест груп» викупила в медіахолдингу UMH group (УМХ) три компанії, що володіють чотирма частотами: у Києві (104,6 МГц), Харкові (100,5 МГц), Дніпропетровську (107,7 МГц) і в Севастополі (87,7 МГц). На цих частотах мовило «Радіо 24» - проект ТРК «Люкс», який у деяких містах розвивався в партнерстві з УМХ.

 

Інформаційно-розмовну (news talk) радіостанцію запускає команда з Росії на чолі з двома екс-керівниками радіостанції «Коммерсант FM» Дмитром Солоповим та Олексієм Воробйовим. Шеф-редактором служби інформації майбутнього «Вести FM» став Сакен Аймурзаєв, а ведучим ранкового ефіру Матвій Ганапольський (обидва - з російського «Эха Москвы»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду