СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак

СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак

9 Січня 2014
15721
9 Січня 2014
12:38

СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак

15721
СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак
СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак

20 січня на телеканалі СТБ стартує серіал «Пізнє каяття» виробництва кінокомпанії Film.ua Group. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 21.00.

 

«Пізнє каяття» - це 16-серійний фільм режисера Оксани Байрак про історію двох сімей. Міла і Костя зберігають сім'ю лише через двох доньок Ліку і Кіру. Міла  вже давно охолола  до чоловіка, який не може забезпечити сім'ю, віддавши перевагу заповзятливому коханцеві Томашу. В іншій сім'ї Анна та її син Сергій очікують дива: попри те, що чоловік та батько вже давно зник без вісті, вони чекають на його повернення з Афганістану. Сергій зустрічається з Кірою, і незабаром з'ясовується, що у них буде дитина

 

Ролі у серіалі зіграли Анна Синякина, Артем Хрещеників, Регіна Мянник, Олег Маслянніков-Войтов, Максим Дрозд, Ігор Верник, Микита Звєрєв, Дарина Лобода, Наталія Васько, Ада Роговцева і Лариса Удовиченко.

 

Зйомки серіалу проходили в Києві, декількох містах Криму, а також в Ізраїлі.

 

«Це не просто серіал, де є тільки середні плани  це повноцінний багатосерійний фільм. Якщо говорити про час, це мій найдовший проект, і в якийсь момент я завила і сказала, що більше ніколи не буду таке робити, але коли подивилася на результат, то зрозуміла, що це - кіно», - розповіла режисер серіалу Оксана Байрак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду