Газета «Капитал» видала рейтинг 500 найбільших компаній України

Газета «Капитал» видала рейтинг 500 найбільших компаній України

26 Грудня 2013
6129
26 Грудня 2013
15:06

Газета «Капитал» видала рейтинг 500 найбільших компаній України

6129
Газета «Капитал» видала рейтинг 500 найбільших компаній України
Газета «Капитал» видала рейтинг 500 найбільших компаній України

Видавничий дім «Ділова преса країни», що випускає щоденну ділову газету «Капитал», вивів на ринок третій бренд - друковане видання «Капитал 500». Це перший ре проект, підготовлений редакцією газети «Капитал». Про це повідомляє прес-служба  ТОВ «Ділова преса країни».

 

Рейтинг «Кращі компанії України» містить інформацію про результати діяльності найбільших компаній протягом п'яти останніх років.

 

«Це каталог найбільших компаній України і зріз їх діяльності за п'ять післякризових років. Вихідною точкою ми визначили останній і, мабуть, найуспішніший перед фінансовою кризою рік - 2008-й. Було цікаво простежити, які компанії перемогли кризу і оцінити, наскільки ефективними були бізнес-моделі українських компаній в наступні роки», - говорить директор ВД «Ділова преса країни» Ілля Чудновський.

 

Як повідомляє прес-служба, рейтинг 500-та найбільших компаній складений на основі даних про фінансові результати роботи компаній, які ведуть свій бізнес в Україні. Для дослідження були взяті два основні показники - чистий дохід від реалізації продукції і чистий прибуток/збиток за звітний період. Обидва показники, на думку редакції, найбільш інформативними для оцінки господарської діяльності.

 

Як писала «Детектор медіа», над проектом «Капитал 500» працює редакція щоденної ділової газети «Капитал». Керівник проекту Анжела Величко, редактор В'ячеслав Мироненко. Рейтинговий партнер «Авеста-Україна», яка є представником і бізнес-кореспондентом компанії Dun & Bradstreet (D&B).

 

Нагадаємо,  в рамках проекту «Капитал 500» в 2014 році видавництво «Ділова преса країни» планує видати п'ять рейтингів:  найбільші експортери та імпортери, кращі роботодавці, найбільші агрокомпанії, найефективніші топ-менеджери країни та новий випуск «Кращі компанії України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду