У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»

У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»

24 Грудня 2013
26489
24 Грудня 2013
13:25

У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»

26489
У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»
У новому році на «1+1» стартує новий турецький серіал «Асі»

На початку нового року канал «1+1» розпочне показу нового турецького серіалу «Асі». Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

В сюжет нової мелодрами - чергова історія драматичного кохання. У головній ролі -  актор Мурат Йилдірім, який зіграв роль Саваша в серіалі «Любов та покарання».

 

Сайт каналу коротко переповідає сюжет нового турецького серіалу «Асі»: «Це історія про красуню Асі. Її батько, колись дуже знатний фермер, розорився. Тепер він з останніх сил бореться за збереження своїх земель, якими його родина володіє протягом трьох поколінь, і достойне існування своєї сім'ї. Щоб "триматися на плаву" родині доводиться постійно тяжко працювати. Асі теж близькі сімейні турботи, вона також прив'язана до цієї землі. Вона гостро відчуває і розуміє мову природи. Навіть ім'я їй дано було завдяки річці Асі, яка протікає в тій же місцевості. Ситуація в родині різко змінюється коли в рідні місця через багато років повертається молодий чоловік Демір - багатий, красивий і гордий. У рідних землях похована таємниця його сім'ї, яка і стане причиною безлічі конфліктів між двома сім'ями, і кардинально змінить їхнє життя. Чи впізнають Асі й Демір одне одного через багато років? Чи зможе їхнє кохання перебороти родинні ворожнечі і помирити цілі покоління?».

 

Про дату початку показу серіалу «Асі» і про слот канал «1+1» наразі не повідомляє.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  турецький серіал  «Любов та покарання» почав виходити на «1+1» у кінці вересня у пік-праймі о 20.30, але вже у жовтні  канал змінив програмування, і стрічка «Любов та покарання» почала транслюватись о 17.10.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію  формату турецького серіалу Ezel.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду