ТВі в наступному році запустить ранкове шоу вихідного дня

ТВі в наступному році запустить ранкове шоу вихідного дня

23 Грудня 2013
6000
23 Грудня 2013
15:45

ТВі в наступному році запустить ранкове шоу вихідного дня

6000
ТВі в наступному році запустить ранкове шоу вихідного дня
ТВі в наступному році запустить ранкове шоу вихідного дня

 У 2014 році телеканал ТВі планує змінити сітку вихідного дня і зокрема запустити ранкове шоу вікенду. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Вадим Гарнаєв.

 

За його словами, за форматом проект нагадуватиме шоу ТВі «Ранкові курасани», однак воно матиме інших ведучих.

 

«Фактично, це має бути шоу «Курасани вихідного». Тільки не такі стьобні. Ідея шоу полягає у тому, що  ви прокидаєтесь, вмикаєте телевізор і бачите по той бік екрану людей, які роблять те й саме, що і ви. Прокидаються з вами, ставлять музику ходять один до одного у гості, розповідають про актуальні новини, готують їжу. Тобто вони живуть разом з вами, лише - по той бік екрану. Глядач до них звикає і вважає їх добрими друзями», - зазначив пан Гарнаєв.

 

Зараз канал ТВі підбирає команду для нового проекту. Спершу планувалось провести кастинг у грудні 2013 року, однак через події на Євромайдані постійно була зайнята студія, тому вирішено було перенести  його на січень 2014 року.

 

Нагадаємо, «Ранкові курасани» стартували на каналі ТВі у серпні 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду