Одеську телекомпанію АТВ, пов’язану з Марковим, вимкнули з ефіру

Одеську телекомпанію АТВ, пов’язану з Марковим, вимкнули з ефіру

19 Грудня 2013
6991
19 Грудня 2013
16:44

Одеську телекомпанію АТВ, пов’язану з Марковим, вимкнули з ефіру

6991
Два дні тому апеляційний суд підтвердив рішення попередньої інстанції про анулювання ліцензії телеканалу Ігоря Маркова
Одеську телекомпанію АТВ, пов’язану з Марковим, вимкнули з ефіру
Одеську телекомпанію АТВ, пов’язану з Марковим, вимкнули з ефіру

Одеську телекомпанію АТВ, позбавлення ліцензії на мовлення якої Одеський обласний апеляційний суд підтвердив 17 грудня, вимкнули з ефіру. Ефір телекомпанії припинився 19 грудня об 11.00, повідомляє «Укрінформ».

 

Як повідомляє «Таймер», в Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр вказівка вимкнути ефірний сигнал телекомпанії АТВ надійшла 19 грудня об 11:00.

 

«Ми продовжуватимемо мовлення в інтернеті», - сказала головний редактор телекомпанії АТВ Тетяна Синило.

 

Також на сайті АТВ вказано, що програми каналу можна дивитися на спутниковому каналі SATV. На супутнику Astra 4A (4.8 ° E).

 

Додзвонитися до АТВ за офісними телефонами «Детектор медіа» не вдалося.

 

Два дні тому, 17 грудня, Одеський апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Одеського окружного адміністративного суду щодо анулювання ліцензії телекомпанії АТВ за позовом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Адвокати АТВ готують касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду, однак рішення апеляційного суду набрало чинності.

 

Керівництво телекомпанії звинуватило суд у тенденційності. У заявах представників АТВ йдеться, що судді діяли на користь народного депутата Сергія Ківалова, який ці звинувачення відкидає.

 

Нагадаємо, 23 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії одеської телекомпанії АТВ, яку пов'язують з колишнім нардепом, лідером партії «Родіна» Ігорем Марковим. Рішення про подання позову було ухвально наступного дня після арешту пана Маркова.

 

Підставою для позову про анулювання ліцензії стало несвоєчасне подання (а точніше - неподання) компанією заяви про переоформлення ліцензії у зв'язку зі змінами в складі власників, що відбулися ще у 2009 році, а саме - смерті Віталія Баранова, власника 12% телекомпанії АТВ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду