Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»

Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»

18 Грудня 2013
14361
18 Грудня 2013
16:48

Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»

14361
Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»
Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»

Група «1+1 медіа» на базі супутникового телеканалу Real TV Estate запускає жіночий канал «Бігуді». Про це стало відомо 18 грудня в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, яка внесла зміни до ліцензії ТОВ «Рєал Істейт-ТВ».

 

Компанія «Рєал Істейт-ТВ», що входить до групи «1+1 медіа», володіє ліцензіями на ефірне цифрове та супутникове мовлення. На базі цифрової ліцензії група «1+1 медіа» розвиває телеканал «2+2». На базі супутникової ліцензії мовив телеканал будівельної тематики Real TV Estate.

 

Відповідно до внесених до ліцензії змін логотип каналу змінюється на «Бігуді», а формат - на розважальний з фільмопоказом. Зі слів заступника голови Нацради Лариси Мудрак, формат і стилістика каналу є жіночими, тобто «Бігуді» розраховано на жіночу аудиторію.

 

Компанія змінила умови розповсюдження супутникового каналу з відкритого на кодований і, відповідно, обмежила територію лише Україною.

 

Відповідно до програмної концепції «Бігуді» національний продукт становитиме 18 годин на добу (іноземний - 6 годин), з нього програми власного виробництва - 4 години 36 хвилин на добу.

 

Більшу частину ефіру займатиме фільмопоказ - 8 годин 30 хвилин на добу, а також розважально-музичні програми - 5 годин 20 хвилин на добу. Культурно-мистецьких і науково-просвітницьких програм в ефірі буде по 1 годині 44 хвилин на добу, дитячих - 36 хвилин на добу. Інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми будуть відстуні.

 

Крім реклами (3 години 36 хвилин), елементів оформлення ефіру (30 хвилин) та анонсів (30 хвилин) у концепції наявна телеторгівля в обсязі 1 годину 30 хвилин на добу.

 

«Детектор медіа» очікує на коментар групи «1+1 медіа» з приводу запуску каналу «Бігуді».

 

Нагадаємо, в минулому компанія «Рєал Істейт-ТВ» (телеканал Real TV Estate) працювала в Одесі та належала Георгію Феодоріді. Улітку 2012 року компанію придбала група «1+1 медіа», щоб на базі ефірної цифрової ліцензії запустити канал «2+2», який не отримав місця в цифровому мультиплексі під час конкурсу Нацради. На той момент у супутниковій ліцензії логотип і програмна концепція каналу Real TV Estate не змінювалися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду