Всесвітня служба ВВС шукає продюсера

Всесвітня служба ВВС шукає продюсера

17 Грудня 2013
3785
17 Грудня 2013
18:03

Всесвітня служба ВВС шукає продюсера

3785
Всесвітня служба ВВС шукає продюсера
Всесвітня служба ВВС шукає продюсера

Всесвітня служба ВВС (BBC World Service)  оголошує конкурс на тимчасове заміщення посади продюсера новин у Київському бюро ВВС Україна терміном на один рік. Про це повідомляє сайт «ВВС-Україна».

 

Продюсер новин має готувати новини, коментарі та статті для інтернет-сайту ВВС Україна, відповідати за оновлення матеріалів, пропонувати ідеї та теми.

 

Вимоги до кандидата: знання української та міжнародної політичної, економічної та суспільної ситуації; вільне володіння українською та англійською мовами; грамотність; здатність писати і перекладати українською та англійською; робити новини, керуючись Редакційними настановами ВВС; нести відповідальність за вміст стрічки новин та продукування ексклюзивних коментарів; вміння працювати у форматах інтернету; досвід роботи у журналістиці та відповідна освіта.

 

Резюме варто надсилати на HR.Kiev.BBC@gmail.com  до 25 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду