Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»

Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»

17 Грудня 2013
5383
17 Грудня 2013
14:54

Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»

5383
Вона розділила перемогу з режисером і сценаристом з Луганська Дмитром Дурницьким
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»

Переможцями  пітчингу «Інкубатор ТБ-стартапів. The Next Big Thing» стали випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька та режисер і сценарист з Луганська Дмитро Дурницький. Таке рішення прийняте у групі «1+1 медіа» 17 грудня, повідомляє прес-служба компанії.

 

Лілія Молодецька є автором реаліті-шоу «Заберіть мого чоловіка». За форматом одружений чоловік намагається зберегти свій шлюб, але його дружина заявляє, що він її більше не влаштовує. Щоб довести, що у їх сім'ї є майбутнє, чоловік робить ряд вчинків, не знаючи при цьому, чи вдалося йому догодити дружині і переконати її не розлучається.

 

Реаліті-шоу Дмитра Дурницького «Українські фобіки» про те, як позбутись різних фобій, таких як страх висоти, темряви, публічних виступів тощо.

 

Обидва проекти розділили між собою перше місце. Переможці отримають грошовий приз і можливість приєднатись до роботи над реалізацією свого проекту на каналах групи «1+1 медіа».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», під час першого етапу конкурсу було зібрано понад 400 заявок з ідеями шоу та серіалів, з них у другий етап пройшли 118 учасників, що представили короткі відео-презентації своїх проектів.

 

Десять фіналістів було відібрано за сумою балів журі та голосів відвідувачів сайту. Всі фіналісти впродовж тижня допрацьовували і вдосконалювали свої проекти з кращими фахівцями в сфері ТБ, онлайн-бізнесу, маркетингу та сторітеллінгу, серед яких: Олена Єремєєва , Вадим Осадчий, Влад Троїцький, Евелін Бучацький, Іветта Делікатна, Денис Казван, Макс Кідрук, Діма Федоренко та інші.

 

Доопрацьовані проекти десять фіналістів персонально захищали перед журі на чолі з генеральним директором групи «1+1 медіа» Олександром Ткаченко.

 

Нагадаємо, мета «Інкубатора телестартапів. The Next Big Thing» групи «1+1 медіа» - знайти талановитих авторів телепроектів і допомогти розвинути їхні ідеї в «ефективний телевізійний бізнес-проект». З 1 по 31 жовтня всі охочі могли подавати на розгляд продумані бізнес-проекти, які з 4 по 10 листопада оцінювали інтернет-користувачі та журі проекту.

 

До складу журі проекту увійшли: генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, генеральний продюсер «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна, програмний директор каналу «1+1» Андрій Коваль, керівник департаменту з роботи з онлайн-відеоконтентом каналу «1+1» Анатолій Савін.

 

Як писала «Детектор медіа», вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні 2012 року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду