ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України

ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України

3 Грудня 2013
12696
3 Грудня 2013
19:19

ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України

12696
Події навколо акцій протесту в Україні стали причиною нечуваного інтересу до українських інтернет-ЗМІ
ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України
ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України

2 грудня стало днем пікової кількості переглядів для більшості новинних сайтів в Україні. Рекордом дня встановив сайт ТСН.ua, який у понеділок відвідало 874 тисячі користувачів, йдеться у повідомленні сайту.

 

Цей результат став найбільшим для новинних сайтів України за всю історію існування інтернет-видань, зазначає ТСН.ua. За даними інтернет-видання, на другому місці за підсумками дня опинилась «Українська правда» (819 тисяч відвідувачів), третє місце поділили «Корреспондент» (763 тисяч відвідувачів) і «Сегодня» (770 тисяч відвідувачів).

 

Протягом 2 грудня користувачі переглянули більше 4 мільйонів сторінок ТСН.ua, подивились майже 500 тисяч відеосюжетів та сумарно провели на сайті понад 120 тисяч годин.

 

«Це визначальний день для нас, адже можна сказати, що цей рекорд - це підсумок тієї роботи, яку проводила наша команда протягом 5 років з моменту запуску сайту ТСН, - заявив Вадим Осадчий, керівник департаменту інформаційних інтернет-проектів групи «1+1 медіа».

 

Він також подякував всім, хто забезпечив цей результат - редакційній команді, розробникам, адміністраторам, SEO-, SММ-менеджерам та усім, хто так чи інакше брав участь у становленні сайту.

 

«Від імені редакції ТСН.ua хочу подякувати усім читачам за довіру. Ми будемо й надалі докладати максимальних зусиль, аби ви завжди першими дізнавались про усе найважливіше та найцікавіше, - зазначила головний редактор ТСН.ua Уляна Кондратенко. - Окрема велика подяка редакції за самовіддану роботу. Ви - найкращі».

 

Нещодавно сторінка ТСН у соціальній мережі ВКонтакті набрала 500 тисяч учасників, а сумарна кількість фанів в усіх соціальних мережах наблизилась до мільйона.

 

Як повідомив MediaSapiens, Кожен тисячний твіт у світі має хештег #євромайдан.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12696
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
112
3786 дн. тому
ну конечно, у канала 112 Украина на пятый день после начала эфира было более 100,000 пользователей 2 декабря. разумеется, это не достижение.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду