З сайту радіо «Голос столиці» йдуть двоє шеф-редакторів

З сайту радіо «Голос столиці» йдуть двоє шеф-редакторів

20 Листопада 2013
6173
20 Листопада 2013
09:30

З сайту радіо «Голос столиці» йдуть двоє шеф-редакторів

6173
З сайту радіо «Голос столиці» йдуть двоє шеф-редакторів
З сайту радіо «Голос столиці» йдуть двоє шеф-редакторів

З 1 грудня  сайт радіостанції «Голос столиці» (newsradio.com.ua), технічним партнером якої є медіахолдинг UMH group,  залишає двоє шеф-редакторів Тетяна Воронова та Іван Кузьменко. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор радіостанції Максим Еріставі.

 

За його словами, це рішення прийняте за взаємною згодою сторін. Причиною цього стали структурні зміни на порталі.

 

«Структура сайту оптимізується, ми намагаємось побудувати більш сучасний медійний майданчик для просування ексклюзиву у радіо «Голос столиці». Також ми запускаємо відеотрансляцію зі студії «Голосу столиці». У березні плануємо перезапуск самого сайту», - зазначив пан Еріставі.

 

Саме тому, як запевняє головний редактор, було прийняте рішення підсилити команду для виробництва контенту та «пошукати на українському ринку людей з цікавими ідеями».

 

«Для цього потрібна більш демократична та більш компактна структура ньюзруму. Тут не йдеться про скорочення, а швидше про  вироблення більш ефективної структури. Тому  ми вирішили посилити  команду редакторів та наділити їх більшою свободою. Ми робимо акцент на виробників контенту, а не на адміністрацію. Ми розширимо функції, повноваження редакторів, які займаються  контентом на сайті. А адміністративної позиції  шеф-редактор надалі ми не бачимо», - додав пан Еріставі.

 

Головним редактором радіостанції  Максим Еріставі став наприкінці жовтня.

 

«Голос столиці» є частиною радіо групи медіахолдингу UMH group  (Український медіа холдинг).

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6173
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна-Николь Задрыпоненко
3780 дн. тому
Вот удивительно, как Криворучки, Кривоножки, Кривозубки и Кривоглазки стремятся стать Хортицкими, Эристави, Сказкиными и Маргариткиными)))))))))))))))))) Вечный комплекс Одноглазого Джо казаться если не Иваном Царевичем, то на крайняк Фэт-Фрумосом. Хорошо бы Криворучко-Хортицкий в шоу-бизе подвизался, так нет, он жеж при журналистке, разрывается между умными и красивыми
Свирид Петрович Голохвастов собственной персоной
3781 дн. тому
Хортицкий, шут гороховый, перестань косить под пана Эристави, и займись делом! Если делаешь ставку не на администрацию, а на производителя контента, убери наконец пиявку Ксению Михневич! Хотя да, какая она администрация, она балласт с непреодолимым хобби стукачества..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду