На «Телекритиці» закінчився чат з Дмитром Добродомовим

На «Телекритиці» закінчився чат з Дмитром Добродомовим

21 Листопада 2013
7706
21 Листопада 2013
13:00

На «Телекритиці» закінчився чат з Дмитром Добродомовим

7706
На «Телекритиці» закінчився чат з Дмитром Добродомовим
На «Телекритиці» закінчився чат з Дмитром Добродомовим

21 листопада о 13.00 на http://chat.detector.media розпочалась чат-конференція за участю генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова на тему: «Розвиток медіахолдингу і телеканалу ZIK».

 

До обговорення пропонуються питання: великі амбіції регіонального телеканалу ZIK; підтримка громадського телебачення і журналістських розслідувань інтернет-мовників та інші.

 

Ці та інші питання пропонуємо обговорити Дмитром Добродомовим 21 листопада.

 

Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу.

 

Біографічна довідка:

 

Дмитро Добродомов в журналістиці 16 років.

 

З 1998-го до 2008 рр. працював у всеукраїнській  газеті «Експрес» (з 2005 року - перший заступник головного редактора). У 2008 році став співзасновником «Агентства журналістських розслідувань», котре видавало газету «Інформатор» (до квітня 2010 року - відповідальний редактор «Інформатора»).

 

 З травня 2010 року - генеральний продюсер телеканалу ZIK . Автор і ведучий програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?».

 

 З 2012 року - генеральний директор медіа-холдингу ZIK, котрий складається з  інформаційної агенції  ZIK та телеканалу ZIK. Автор і ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль», що в ефірі з березня 2012 року.

 

.Добродомов - призер «III Національного  конкурсу на краще журналістське розслідування, котре висвітлює корупцію в Україні» (2009).

 

Програма «Хто тут живе?» - переможець Всеукраїнського конкурсу професійної журналістики «Честь професії» в категорії «Краще журналістське розслідування» (2011, 2012).

 

Ведучий Дмитро Добродомов - номінант премії «Телетріумф» (2011), переможець премії «Телетріумф» у номінації «Ведучий програми будь-якого формату -регіон» (2012).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7706
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3480 дн. тому
Медіа на Галиччині дорого коштує, особливо шкода, що ЗІК продався для москаликів!
sohok
3809 дн. тому
Чи буде на телеканалі Зік ранкова програма
sohok
3809 дн. тому
Скажіть коли буде у Львові радіо зік фм
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду