Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко

Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко

19 Листопада 2013
5746
19 Листопада 2013
13:50

Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко

5746
Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко
Рекламний відділ журналу «Фокус» очолить Наталія Пащенко

Директором з реклами видавництва «Фокус Медіа» призначена Наталія Пащенко, яка раніше керувала продажами реклами в UMH publishing. Про це повідомляє прес-служба UMH publishing.

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби, до кінця року продажі реклами в тижневику «Фокус» здійснюватимуться «Фокус Медіа» і видавничим домом UMH паралельно. З 2014 року комерційний супровід тижневика «Фокус» повністю перейде до видавництва «Фокус Медіа».

 

До грудня 2012 року Наталія Пащенко працювала в UMH group на посаді заступника комерційного директора видавничого дому. Вона відповідала за продажі рекламних послуг в ділових журналах Forbes, «Фокус» і «Корреспондент», газетах «Комсомольська правда» і «Аргументи і Факти в Україні», телегайдах «Теленеделя» і «Телескоп» та інших виданнях UMH publishing.

 

«Зараз час змін, коли медіа повинні пропонувати рекламодавцям інноваційні рішення та якісний сервіс. «Фокус» буде саме таким - співпраця видання з рекламним ринком буде легкою та ефективною. Я вчилася в «школі» Бориса Ложкіна, і я вірю, що бізнес - це не пробувати, це робити», - розповідає пані Пащенко.

 

Як писала «Детектор медіа», генеральним директором видавничої компанії «Фокус Медіа», до якої входить журнали «Фокус», «Фокус. Красивая страна» та інтернет-ресурс focus.ua, з 1 листопада стала Марина Дерепа. На цю посаду її призначила група компаній Vertex United - новий власник «Фокуса».

 

Нагадаємо, 17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації та підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду