«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes

«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes

13 Листопада 2013
6614
13 Листопада 2013
16:35

«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes

6614
Нові власники UMH хочуть підсилити склад «Комсомольской правды», підвищити якісний склад журналу Forbes, розвивати електронні версії КП та АиФ, «Корреспондент», Vogue і «Теленеделю»
«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes
«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes

«ВЕТЕК-Медіа», керівна компанія холдингу UMH Group, створила HR-службу (підрозділ з підбору персоналу), що розпочала роботу цього тижня та відкрила набір фахівців у різних напрямках. Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомив генеральний директор «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський.

 

«Протягом останнього періоду в старих власників (UMH Group) були певні обмеження щодо змін і збільшення кадрового складу. А нові власники цих повноважень ще не мали. Зараз цей період закінчено. Ми розвиваємося і потребуємо припливу нової крові. Одне з перших рішень - створення HR-служби, яка з цього тижня починає роботу. І ми відкриваємо набір фахівців з різних напрямків», - розповів пан Ровенський.

 

Зокрема, як стало відомо «Детектор медіа», UMH Group уже шукає людей на місце журналістів і редакторів журналу та сайту «Forbes Украина», які заявили про колективне звільнення (загалом 14 осіб). HR-фахівці обдзвонюють журналістів ділових видань і пропонують їм роботу в українському Forbes. Зокрема, телефонували редактору відділу економіки та фінансів газети «Коммерсантъ-Украина» В'ячеславу Садовничому, про що він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

У команді Forbes уже з'явилися нові співробітники. Як розповів «Детектор медіа» шеф-редактор журналу «Forbes Украина» Борис Давиденко, увечері 12 листопада колективу був представлений новий випусковий редактор сайту Forbes.ua Євгеній Шпитко (співзасновник «Реальної економіки» та екс-головний редактор «Економічної правди»).

 

Новий HR-підрозділ «ВЕТЕК-Медіа» створено не лише для набору персоналу, але й для розвитку потенціалу наявних співробітників, зауважив пан Ровенський. З його слів, у працівників буде можливість пробувати себе в різних медіа холдингу.

 

«ВЕТЕК-Медіа» планує поліпшувати контент за рахунок підвищення професійного рівня журналістів, організації спеціальних тренінгів і стажувань, запрошення провідних фахівців для підвищення кваліфікації та, можливо, за рахунок створення власної школи. Холдинг робить ставку на молодих фахівців (як управлінців, так і творчих працівників). «У компанії підросло молоде покоління, і зараз, при зміні управлінської парадигми, у них з'явилася чудова можливість продемонструвати свої здібності», - наголосив пан Ровенський.

 

Утім, на його думку, ротація кадрів є неминучою. «Для компанії, яка стільки років була під однією командою менеджменту, її зміна - це новий шанс і можливості. Ми маємо намір підсилити склад "Комсомольской правды" , розвивати електронні версії КП та АиФ, підвищити якісний склад журналу Forbes. Великі плани з розвитку бренду "Корреспондент" - й електронної, і друкованої версії. Є плани, пов'язані з Vogue і "Теленеделя". Будемо розвивати діджитал-проекти. Це будуть продумані інвестиції в проекти з найбільшими перспективами зростання . Будемо здійснювати більш чітку координацію всередині редакцій, підвищуючи взаємодії між різними ресурсами», - розповів пан Ровенський про кадрову політику «ВЕТЕК-Медіа».

 

Гендиректор «ВЕТЕК-Медіа» нагадав, що після закриття угоди з продажу UMH Group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка більшість керівників бізнес-підрозділів UMH зберегли свою роботу в компанії: генеральний директор компанії та керівник російського бізнесу Олександр Страхов, директор видавничого дому Тетяна Єфименко, керівник радіогрупи УМХ Валентин Резніченко, керівник інтернет-групи Дмитро Лисицький, а також керівник роздрібного бізнесу Юрій Бойко та друкарського бізнесу Валерій Зінченко.

 

Однак, як писала «Детектор медіа», зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк, директор з розвитку інтернет-бізнесу UMH Group Павло Жданов, керівник інноваційного підрозділу UMH MediaLab Леонід Цодіков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6614
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Циник
3809 дн. тому
Проверкой на вшивость станет в Форбсе материал об Арбузове. Появится - значит, ушедшие журналисты просто решили пропиариться на теме цензуры, и Ровенский - правильный менеджер, заботящийся о развитии издания. Если же УМХ об Арбузове и Курченко ничего не станет писать (или только хвалить, что одно и то же), значит, Ровенский - пидор и штопаный гардон. Так кто Вы, господин Ровенский?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду