Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл

Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл

13 Листопада 2013
5339
13 Листопада 2013
12:10

Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл

5339
Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл
Режисером «Дитячого Євробачення-2013» став кращий режисер Естонії Марек Міл

Режисером Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» («Дитяче Євробачення»), що пройде у Києві 30 листопада,  стане естонський режисер Марек Міл. Про це повідомляє прес-служба Першого національного, що транслюватиме конкурс в Україні.

 

Як повідомляє прес-служба Першого національного, Марек Міл був двічі номінований Естонським суспільним мовником ERR як кращий режисер і отримав нагороди у 2007 і 2009 роках.

 

«Марек Міл живе в Естонії та працює на телебаченні з 1999 року. Пан Міл працює як в рамках спортивних трансляцій, так і музичних шоу, театральних вистав, різних ток-шоу та ігрових шоу не тільки на Естонському телебаченні, а й за кордоном. У рамках Кубка світу з лижних гонок, що проводився у 2003 році під егідою Міжнародної федерації лижного спорту FIS, Марек Міл був повною мірою задіяний у процес телетрансляції як другий режисер. У 2010 році Марек співпрацював з великою американською продакшн-компанією MTM Production. Досвід, набутий за роки роботи на різних майданчиках, втілився в роботу в такому великому проекті, як 37-й чемпіонат Європи з баскетболу, що проводився у 2011 році в шести містах Литви»,  - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як писала «Детектор медіа», сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал.

 

Нагадаємо, участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть  співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду