Студія Аnimagrad знімає 2D анімацію про Трипілля

Студія Аnimagrad знімає 2D анімацію про Трипілля

12 Листопада 2013
4968
12 Листопада 2013
12:31

Студія Аnimagrad знімає 2D анімацію про Трипілля

4968
Студія Аnimagrad знімає 2D анімацію про Трипілля
Студія Аnimagrad знімає 2D анімацію про Трипілля

Студія «Анімаград» (Аnimagrad, Film.ua Group)  знімає новий анімаційний проект «Легенди Трипілля». Про це йдеться на сайті студії.

 

Технологія виробництва - 2D анімація. За сюжетом трипільці, мирний і працьовитий народ, несподівано стикаються з зовнішньою загрозою - навалою чужинців.

 

«Плем'я грабіжників-кочівників, ведених жорстоким і підступним вождем, здійснює вторгнення в землі Трипілля, щоб підкорити, розграбувати та обкласти навічно даниною. Ті, хто були землеробами, стають воїнами, хто був головою громади і старійшиною, стає воєначальником, а пастухи, рибалки, мисливці, всі трипільці, від старого до молодого, піднімаються на захист рідної землі і своїх сімей», - описує сюжет анімаційного проекту виробник.

 

Анімаційний фыльм «Легенди Трипілля» студія «Анімаград» виробляє разом з «Одеською кіностудією». Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі компанії, наразі також розглядається можливість створення на основі серіалу повнометражної стрічки.

 

Як відомо, студія «Анімаград» виробляє анімаційні проекти «Казкова Русь» (у партнерстві зі «Студією Квартал-95» ), який транслюється на каналі «1+1», і «Наш футбол», що ексклюзивно виходить на порталі «Відеo bigmir.net».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду