Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»

Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»

7 Листопада 2013
9634
7 Листопада 2013
17:39

Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»

9634
Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»
Film.ua знімає другий сезон серіалу «Нюхач»

Компанія Film.ua розпочала зйомки другого сезону серіалу «Нюхач». Про це «Детектор медіа» розповіли у прес-службі кінокомпанії.

 

Другий сезон, так само як і перший, складатиметься з восьми серій.  Зйомки розпочались у жовтні і триватимуть до кінця року. За цей час планується  відзняти перші чотири серії. Після нового року зніматимуть ще чотири серії.

 

Серіал «Нюхач» не має замовників з телеканалів,  Film.ua знімає власним коштом «на свій ризик», а далі планує продавати. Права на показ першого сезону вже придбав російський «Первый канал», і , як писала «Детектор медіа»,  канал ICTV. Також,  серіал був проданий в інші країни.

 

За інформацією прес-служби кінокомпанії,  перший сезон «Нюхача» вже вийшов на каналах у Казахстані, де узяв частку вищу за середню каналу КТК, та Ізраїлю, де встановив рекорд перегляду 9-го каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ICTV почне показ першого сезону «Нюхача» 11 листопада і позиціонує серіал як нового «Шерлока», подібного до культового проекту ВВС.

 

Нагадаємо,  головний герой вертикального детективного серіалу  «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен  розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він  може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є у неї алібі.

 

Режисер серіалу Артем Литвиненко, продюсер Віктор Мирський, виконавчий продюсер  Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду