Сценарій  «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал

Сценарій «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал

6 Листопада 2013
6472
6 Листопада 2013
15:28

Сценарій «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал

6472
Сценарій  «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал
Сценарій  «Дитячого Євробачення» напише автор церемонії вручення нагород MTV Алекс Воррал

Сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» («Дитяче Євробачення»), що проходитиме у Києві 30 листопада, напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал. Про це повідомляє прес-служба Першого національного, який транслюватиме конкурс в Україні.

 

Алекс Ворралл  пише сценарії для телевізійних програм, раніше він очолював відділ розвитку компанії «Granada New York» та «MTV UK&International».

 

Як повідомляє прес-служба Першого національного, пан Воррал працював над сценаріями, церемонії вручення нагород MTV International «Europe Music Awards», британського реаліті-шоу «Зроблено в Челсі» (Made in Chelsea), що здобуло премію BAFTA і отримало Європейську музичну нагороду MTV, серіалу для BBC3 «The Nigel Paradox», американського серіалу «The Smoking Gun», комедійного серіалу «Вдома з Грегом і Расселлом» (Staying in with Greg and Russell) виробництва BBC3.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду