Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада

Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада

6 Листопада 2013
9007
6 Листопада 2013
11:26

Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада

9007
Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада
Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Микола Княжицький  у своєму профілі у Facebook повідомляє, що його новий телеканал, який раніше мав називатися «Новини-TV», стартує на телеринку 25 листопада під назвою «ЕспресоTV».

 

5 листопада в містах України почали з'являтись рекламні постери про запуск каналу «ЕспресоTV», 99% акцій якого належать Ларисі Княжицькій, дружині Миколи Княжицього.

 

Нардеп також запевнив, що канал вийде в ефір 25 листопада попри відсутність ліцензії на мовлення: «Ліцензію нам ще не дали, але ми сподіваємося на краще. Все одно 25 листопада починаємо працювати. Це буде великий творчий експеримент».

 

Раніше Микола Княжицький заявляв, що канал «Новини-TV» знайде спосіб у листопаді вийти в ефір незважаючи на рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про перенесення розгляду питання про надання  телеканалу супутникової ліцензії. Підстава - подібність логотипу нового каналу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна». Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 23 жовтня.

 

Як відомо, ТРК «Україна» мала плани запуску телеканалу «Новини» і зареєструвала відповідний знак для товарів і послуг. І хоча від запуску цього каналу компанія відмовилася, вона досі володіє свідоцтвом про реєстрацію знаку. Відтак, Нацрада ухвалила рішення відкласти питання і дала протокольне доручення апарату звернутися до Державної служби інтелектуальної власності.

 

Як видно з рекламного постеру телеканалу, до команди «ЕспресоTV» приєднались Віталій Портніков та Микола Вересень.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал Миколи Княжицького мав назватись «Новини-TV».  Планується, що канал буде мовити 24 години на добу із супутника Astra. 20,5 годин має становити власний продукт. За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9007
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Viktor
3795 дн. тому
Как только из ПР еще деньги зайдут - так и будет латте
Олександр
3795 дн. тому
потім буде "Амерікано ТВ" і т.д?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду