Український «Голос столиці» очолив топ-менеджер «Голоса России»

Український «Голос столиці» очолив топ-менеджер «Голоса России»

30 Жовтня 2013
7315
30 Жовтня 2013
14:14

Український «Голос столиці» очолив топ-менеджер «Голоса России»

7315
Український «Голос столиці» очолив топ-менеджер «Голоса России»
Український «Голос столиці» очолив топ-менеджер «Голоса России»

Головним редактором радіостанції «Голос столиці» став Максим Еріставі. Пан Еріставі буде також керувати інтернет-проектом «Голосу столиці» - порталом newsradio.com.ua. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

До призначення в Україні пан Еріставі обіймав посаду керівника прямого ефіру англійського мовлення російської державної радіостанції іномовлення «Голос России» у Москві. Пану Еріставі 28 років, свою кар'єру він розпочинав у команді «Радіо Свобода». Згодом працював регіональним продюсером для The New York Times і співпрацював з Al-Jazeera English.

 

До виконання нових обов'язків пан Еріставі приступив 21 жовтня. «Це нова посада, - розповів він у коментарі «Детектор медіа». - Раніше були окремо посади головного редактора радіостанції та головного редактора веб-сайту. Ці люди залишаються в команді, але на позиціях заступників головного редактора».

 

Заступником головреда з радіоефіру став Ігор Лемешко, заступником з інтернету - Ксенія Михневич, повідомив пан Еріставі.

 

Попри зміну керівництва «Голос столиці» не очікують радикальні зміни формату, зауважують у прес-службі. «Ми вже побудували унікальний для України бренд - повністю новинне радіо, де всього за 20 хвилин ти можеш дізнатися всі основні новини. Ми організували найбільшу кореспондентську мережу серед українських медіа: такої кількості іноземних бюро і спеціальних кореспондентів немає ні в місцевого радіо, ні в місцевого ТБ. Тепер час закріпити обраний формат та агресивно нарощувати цільову аудиторію», - заявив пан Еріставі.

 

Зі слів нового головного редактора першим пріоритетом у його роботі є кристалізація формату, який передбачає «всі новини за 20 хвилин». «У нас найсвіжіші breaking news та ексклюзивні спікери. Ця ніша недостатня зайнята як в українському радіоефірі, так і в телевізійному», - зауважив пан Еріставі.

 

Другий пріоритет - розвиток інтернет-майданчика. Новий головний редактор «Голосу столиці» хоче закріпити позиції радіостанції в інтернеті з огляду на глобальний тренд відходу слухачів з ефіру в інтернет. «На сайті вже можна знайти мультимедійний продукт. Ми вже зараз тестуємо відеотрансляції зі студії. Плануємо зміни в дизайні, щоби покращити мультимедійну складову», - повідомив пан Еріставі.

 

«Голос столиці» був частиною радіогрупи УМХ (Українського медіахолдингу, UMH). На запитання «Детектор медіа» чи продовжує «Голос столиці» входити в УМХ, пан Еріставі уточнив, що «ми є частиною УМХ на партнерських засадах».

 

Нагадаємо, що 21 червня було офіційно повідомлено, що 98% UMH group купує група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угоду планують повністю закрити в першій половині 2014 року, однак СЄПЕК хотів зробити це раніше - у жовтні 2013-го. Тим часом Сергій Курченко створив нову структуру «ВЕТЕК-Медіа», яку очолив російський топ-менеджер Юрій Ровенський. До нової структури має увійти UMH group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7315
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я дкмала шо то шкварчіт єво серце, а то шкварчала єво папироска..
3820 дн. тому
Пан Еріставі: " а мєнє ваших деньог і нада било! Будь у мєня дєньги, работал би я на вашем поганом "Голосе Столици", я б себе таких кралечек завел.. Я б у город-герой Лондон подался!"
йй
3820 дн. тому
fcw, смеетесь?))
$
3822 дн. тому
"топ-менеджер «Голоса России»". Насмешили... Уж раз на то пошло, то он теперь будет не "паном" а "господином Эриставкиным"... или "Криворучкиным". Таких пи... еще поискать надо!
Golos iz
3823 дн. тому
А что ж это пан Эристави так поскромничал? У него куда более обширный послужной список и свою карьеру он начинал не на радио Свобода паном Эристави, а Максимом Хортицким (по паспорту Криворучко) в 2004 в родном Запорожье. Трудился ведущим Запорожской ОГТРК, затем работал на радио Эра ФМ и в киевском бюро Радио Свобода. В Киеве стал ведущим информационной программы "24 часа" на телеканале ТОНИС и вел экономическую рубрику в программе "Сегодня" на ТиВиАй. В 2011 был замечен на трактах ИНТЕРА, но предпочтение было отдано Олегу Панюте и наш герой отправился на 106 ФМ. А дальше- Москва , и звездный час Криворучко – он возвращается в Украину паном Эристави собственной персоной! Голохвастов нервно курит в форточку…..
fcw
3823 дн. тому
Похоже, у Эры-ФМ появился серьйозный конкурент. По крайней мере, в Киеве.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду