Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net

Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net

29 Жовтня 2013
4485
29 Жовтня 2013
12:03

Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net

4485
Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net
Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net

Онлайн -кінотеатр Мegogo.net розпочав співпрацю з розділом інформаційно-розважального сайту bigmir.net  «Відеo bigmir.net». Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу United Online Ventures.

 

За умовами співпраці користувачі «Відеo bigmir.net» зможуть дивитись  контент онлайн-кінотеатру Мegogo.net без переходу за додатковими посиланнями.

 

Директор з маркетингу Megogo.net Іван Шестаков зазначив, що співпраця з bigmir.net відповідає основному завданню компанії - бути зручними для інтернет-користувачів.

 

«Наше головне завдання - бути доступними і зручними для користувача. Тому ми раді можливості працювати з bigmir.net - одним з найбільших сайтів українського інтернету. Не залишаючи зручний для них ресурс bigmir.net, користувачі зможуть дивитися кращі легальні фільми, серіали і мультфільми онлайн-кінотеатру Megogo.net», - прокоментував пан Шестаков.

 

У bigmir.net  також задоволенні співпрацею з Megogo.net. Керівник сайту bigmir.net  Олена Шабашкевич сказала, що у виборі партнера для співпраці головною умовою була наявність виключно легального контенту.

«Сьогодні на «Відеo bigmir.net» користувачі можуть дивитися програми , шоу і новини від 15-ти найбільших телеканалів країни, а також фільми, серіали, інтернет-відео та завантажене користувачами відео. Зауважу, що на «Відеo bigmir.net» розміщено тільки легальний і якісний контент, для нас це є одним з ключових чинників вибору партнера. А медіатека Megogo.net якраз  працює тільки з таким контентом», - прокоментувала пані Шабашкевич.

 

Нагадаємо, оновлений розділ «Відеo bigmir.net» почав працювати 10 червня. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду