«Мега» запускає проект «Підроблена історія» 25 жовтня

«Мега» запускає проект «Підроблена історія» 25 жовтня

23 Жовтня 2013
7489
23 Жовтня 2013
14:08

«Мега» запускає проект «Підроблена історія» 25 жовтня

7489
«Мега» запускає проект «Підроблена історія» 25 жовтня
«Мега» запускає проект «Підроблена історія» 25 жовтня

У п'ятницю, 25 жовтня, в ефірі каналу  «Мега» відбудеться прем'єра нового проекту про історичні містифікації  «Підроблена історія».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Випуск вийде в ефір о 19.45.  

 

«Підроблена історія» розповідатиме глядачам про спроби переписати історію, сфальсифікувати факти та дати.

 

«Протягом усієї історії людства час від часу з'являлись сенсаційні археологічні знахідки, цінні письмові джерела, нібито випадково знайдені в таємних архівах, які згодом визнавали підробками. Хто насправді був автором цих фальсифікацій? Кому було вигідно навмисне спотворювати історію? І як зараз відшукати правду? «Підроблена історія» розповість правдиві факти про найзухваліші підробки, котрі стали відомими на весь світ», - йдеться у анонсі програми.

 

Програма «Підроблена історія»  виходитиме щоп'ятниці, кожен випуск програми триватиме 45 хвилин. Перший епізод проекту буде присвячений Велесовій книзі.

 

Нагадаємо, телеканал «Мега» у новому телевізійному сезоні планує запустити чотири проекти різної спрямованості, які будуть вироблені на замовлення каналу. Про це під час чат-конференції на «Детектор медіа» сказав генеральний директор каналу Олексій Мустафін. Крім вже анонсованих програм «Підроблена історія» та «Війна всередині нас», за словами пана Мустафіна, повинні вийти проект про українських вчених та доку драма.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду