Шоу «Вишка» на «1+1» стартувало з невисокими показниками

Шоу «Вишка» на «1+1» стартувало з невисокими показниками

14 Жовтня 2013
6421
14 Жовтня 2013
15:25

Шоу «Вишка» на «1+1» стартувало з невисокими показниками

6421
Шоу «Вишка» на «1+1» стартувало з невисокими показниками
Шоу «Вишка» на «1+1» стартувало з невисокими показниками

12 жовтня прем'єра шоу «Вишка» на телеканалі «1+1» взяло рейтинг 2,78%, частку 8,93%, за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+» - рейтинг 2,04%, частка 6,93%. Шоу вийшло у слоті 20.05-23.14.

 

Таким чином показники прем'єри виявились нижчими за середні, адже канал «1+1» минулого тижня (7-13 жовтня) мав частку 10,11% за «Всією Україною» та 7,81% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Вишка» - аналог популярного шоу Celebrity Splash, яке завоювало глядацьку аудиторію Великої Британії, Нідерландів, Франції, США, Іспанії, Лівану, Росії. Ведуть шоу Андрій Доманський та Соломія Вітвіцька.

 

Участь у шоу беруть: призер олімпійських ігор, плавець Денис Силантьєв, співачка Санта Дімопулос, співачка і ведуча Оля Полякова, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч, співаки Володимир Гришко і Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег (Фагот) Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведучаКароліна Ашіон, шоумен Євген Кошовий, учасник вокального шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу «Голос країни» Анна Ходоровська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6421
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
martjanin
3816 дн. тому
Возможно все дело в консервативности подрядчиков которые пытаясь занять и подчинить своим интересам все пространство производства ТВ контента производят прямой эффект интересов из за которого и страдает качество продукта - это первопричина оставляя за кадром всю ту грязную стратегию о которой нет смысла и говорить!?
Саша Т
3818 дн. тому
А з чого їм, показниками бути?! Виробники не освоїли ази зйомки не найскладніншого тележанру "талант-шоу з зірками. Тягомотина рідкісна!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду