Private запускає новий телеканал для дорослих

Private запускає новий телеканал для дорослих

11 Жовтня 2013
8866
11 Жовтня 2013
13:36

Private запускає новий телеканал для дорослих

8866
Private запускає новий телеканал для дорослих
Private запускає новий телеканал для дорослих

Європейський медіахолдинг Private Media Group , що спеціалізується на контенті для дорослих , планує запустити у кінці жовтня новий розважальний канал для дорослих - PrivateTV. Про це повідомляє Mediasat з посиланням на прес-службу компанії.

 

Міжнародна версія каналу буде доступна на супутнику Eutelsat Hot Bird 13B, а франкомовна версія каналу PrivateTV France буде доступна окремо і з іншим програмуванням.

 

Старший виконавчий директор Private Чарльз Праст заявив, що PrivateTV і PrivateTV France запропонують глядачеві «ексклюзивний, оригінальний і привабливий контент». Він також припустив , що свіжий сценічний формат, тематичні програми і відома торгова марка Private допоможе розвинути у сфері телебачення онлайн-досвід компанії, бо телебачення є єдиною платформою, яка здатна передати якість репрезентованої підприємством контенту.

 

«Зрозуміло, Private присутній на європейському ринку мовлення вже більше 10 років , і є брендовим партнером компанії Playboy Plus , яка управляє і займається поширенням каналу Private Spice. Ми очікуємо, що Private Spice і PrivateTV будуть доповнювати один одного на ринку. Компанія Private завжди була націлена на інноваційні стратегії співпраці з операторами платного ТБ , що дозволяє надавати глядачам доступ до світу розваг, і запуск каналу є черговим кроком у цьому напрямку», - сказав Чарльз Праст.

 

На додаток до ексклюзивних відео від Private і партнерів компанії канал планує запуск лінійки нових програм - Private Investigations (Розслідування Private), Private Stars (Зірки Private), Private VIP Pass (VIP паспорт Private) і Private Hotline (Гаряча лінія Private).

 

Компанія Private буде тісно співпрацювати з tmc Content Group , яка є власником частини акцій цього нового спільного проекту.

 

«За більше, ніж десять років роботи tmc завоювала непогані позиції в якості провідного провайдера тематичних каналів для дорослих і медіаконтенту на ринку країн DACH (європейських держав , в яких велика частина населення говорить по-німецьки, - ред.). Даний спільний проект ще більше зміцнить нашу співпрацю з Private , постачальником чудового контенту для tmc», - зазначив Андреас Фішер, керуючий директор tmc.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду