Шустер спростував інформацію, що йде з «Інтера» як Кисельов

Шустер спростував інформацію, що йде з «Інтера» як Кисельов

9 Жовтня 2013
29483
9 Жовтня 2013
12:55

Шустер спростував інформацію, що йде з «Інтера» як Кисельов

29483
Шустер спростував інформацію, що йде з «Інтера» як Кисельов
Шустер спростував інформацію, що йде з «Інтера» як Кисельов

Савік Шустер не має наміру залишати телеканал «Інтер», на якому виходить його політичне ток-шоу «Шустер live». Про це він сказав «Детектор медіа», коментуючи інформацію, що він може піти з каналу.

 

Сайт СЛЕД.net.ua з посиланням на власні джерела, близькі до акціонерів каналу «Інтер», повідомив про те, що Савік Шустер буде змушений піти через те, що російські акціонери не задоволені тим, що він не проводить яскраво виражену проросійську політику. «В якості непохитного аргументу був приведений російський газ, споживаний хімічним монополістом Ostchem, який входить до Group DF. «Було сказано - або газ, або Кисельов з Шустером. Дмитру (Фірташу) діватися було нікуди. Зараз вирішується питання: куди переводити Савіка»,- каже джерело», - пише видання.

 

Пан Шустер спростував цю інформацію і зазначив: «Я нікуди не йду».

 

Нагадаємо, 6 вересня ток-шоу «Шустер live» вийшло у зміненому форматі, з новим шеф-редактором Петром Стебницьким і режисером Лідією Несмачною.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» («Національних інформаційних систем» - НІС) Євген Кисельов подав у відставку. Причина звільнення, що була названа офіційно, - особисті обставини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду